در جهان ثابت شده آن كسي كه براي خداوند مي جنگد نيرومندتر از آن شخصي است كه براي دنيا مي جنگد و در اين راستا اتفاقي كه در لبنان رخ داد، كسي فكرش را هم نمي كرد.

به گزارش خبرنگار سياسي "مهر"، غلامعلي حداد عادل رئيس مجلس شوراي اسلامي در گردهمايي سراسري فرمانداران نيروي زميني سپاه پاسداران انقلاب اسلامي كه عصر امروز با حضور نماينده ولي فقيه در سپاه در تالار الغدير برگزار شد، ضمن يادي از شهيد احمد كاظمي گفت: مبعث جشن ولادت اسلام است و اين عيد، عيد تولد اصل اسلام است و امسال كه سال پيامبر اعظم(ص) از سوي مقام معظم رهبري ناميد شده است بجاست كه برنامه هاي عميق تر و گستردگي را در اين راستا داشته باشيم.

حداد عادل افزود: در باب پيامبر هرچه بگوييم و هر چه بدانيم كه دانسته ايم و پيامبر مظهر ارتباط دنيا با عالم ملكوت است و نشانه ارتباط عالم ناسوت با عالم لاهوت است و وجود آن بزرگوار به معناي دريچه اي است كه از آن دريچه مي توان عالم بالا را تماشا كرد.

رئيس مجلس اظهار داشت: همه هستي آيت الهي و نشانه خداوند است اما هيچ نشانه اي بارزتر از شخص پيامبر اكرم (ص) در جهان نيست اينكه انساني در ميان انسانها باشد و دلش محل وحي باشد و سخن خداوند را بدون واسطه دريافت كند و سپس به خلق ارائه نمايد ايمان به اين شخص عين ايمان به خداوند است و پيامبر رشته اتصال بين زمين و آسمان است.

وي افزود: يك استاد جامعه شناس در يكي از دانشگاههاي آمريكا يكبار به فكر افتاد كه صد نفر شخصيت اول جهان را در طول تاريخ گذشته دنيا معين كند و براي ارزيابي معيارهايي را مانند وسعت و قوت تاثير و ماندگاري تاثير را انتخاب مي كند و در نهايت فهرستي را از نفر اول تا صدم تهيه مي كند، نكته قابل توجه اين بود كه نفر اول در اين ارزيابي البته محمد مصطفي(ص) بود .

حداد عادل تصريح كرد: در اين ارزيابي هيچ شخصيتي مانند پيامبر اسلام تاثير گذار نبوده لذا شخصيت پيامبر و عظمت شخصيت او فقط در جهت اتصال با نيروي بالا نيست و اين اتصال به او نيرويي بخشيده كه منكران هم نمي توانند عظمت تاثير ايشان را منكر شوند.

وي ادامه داد: در اروپاي قرن 18 و 19 افكاري پيدا شد كه در مقابل دين بود و به نفي و انكار دين مي پرداخت و بعد از دوره جديد با پيدايش دانشمنداني مانند گاليله و نيوتن، تحولي در علم بخصوص در اروپا پديد آمد. لذا آرام آرام اين فكر بوجود آمد كه بشر با داشتن علم نيازي به دين ندارد و اين انديشه قوت گرفت كه انسان با كمك علم مي تواند راه خود را پيدا كند و اوج اين تفكر در قرن نوزدهم بود.

رئيس مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد: اين باور پيدا شد كه دين هر چه بود به گذشته تعلق داشته است اما در قرن بيست اين منحني سير صعودي خود را از دست داد و مسير عوض شد.

وي افزود: دو جنگ بزرگ جهاني در اروپا اتفاق افتاد و و اين دو جنگ در بطن و متن همان تمدني روي داد كه مدعي بود با دسترسي به علم نيازي به دين وجود ندارد و معتقد بودند زمان اصل دين سپري شده است و اين موضوع سخت ترين فاجعه جهاني را ايجاد كرد.

حداد عادل اظهار داشت: در قرن 20 ترديد جدي در متفكران نسبت به ادعاهاي قبلي بوجود آمد و پس از جنگ دوم جهاني در اروپا و جهان شاهد عطف توجهي به دين بوديم كه اين توجهات هم در ميان مردم و هم در ميان متفكران و فيلسوفان بود كه ضربه محكمي خورده بودند و رويكردي جديد شكل گرفت و از اين پس شاهد بوديم تعداد دانشمندان موحد بيشتر شد و اين سير همچنان ادامه دارد.

وي تصريح كرد: دنيا پذيرفته است كه دين را نمي شود به آساني ناديده گرفت و انكار كرد و به نظر مي رسد نياز بشر به دين علت هاي والايي دارد و برخي مي گفتند دين به دوران ناپختگي و كودكي بشر مربوط است اما پس از اينكه نيازهايي بوجود آمد دريافتند كه نمي توانند به نيازهاي بشر پاسخ دهند.

رئيس مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان كرد: انسان در جستجوي معناست وعلم به  اين معنا  نمي تواند پاسخ دهد چرا كه انسان مي خواهد معنايي براي جهان پيدا كند. لذا انسان خودش را تافته جدا بافته از طبيعت مي داند و مي خواهد با امور معنوي ارتباط داشته باشد.

وي با اشاره به فروپاشي اتحاديه جماهير شوروي سابق گفت: دين اتفاق را مي توان حاصل انديشه ماركسيسم دانست كه 70 سال با دين مبارزه كردند و روزي كه اتحاديه جماهير شوروي فروپاشيد دين مثل يك شعله زير خاكستر هويدا شد واكنون مي بينيم كه دين همچنان سر جاي خودش است و حتي مجسمه هاي مدعيان ماركسيسم را هم در اين منطقه پايين آوردند و قدرتمندان اكنون از احياي مجدد دين نگران هستند .

حداد عادل تصريح كرد: عالم اسلام پديده اي كه اكنون شاهد هستيم جوانهاي متدين در عالم اسلام چه موجي را ايجاد كرده اند.

وي به عالم اعتكاف اشاره كرد و گفت: ما در دوران جواني چيزي را از اعتكاف نشنيده بوديم و اكنون روي آوردن جوانان به دين يك اتفاق مبارك است.

غلامعلي حداد عادل با اشاره به نبرد اخير رژيم صهيونيستي با لبنان خاطرنشان كرد: در اين نبرد ديديم كه جوانان در تركيه چه واكنشي را به اين جنايات نشان دادند. حال آنكه كشور تركيه بنايش بر سكولاريسم است اما در اين اتفاق دين از جامعه جوشيد و بايد گفت: آنان داراي دين سياسي هستند.

وي انقلاب اسلامي ايران را قرينه اي دانست كه مشخص مي كند پيوند با دين امري ناگسستني است.

رئيس مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد: پديده اي كه در لبنان اتفاق افتاد براي چندين سال خوراك براي تحليلگران جهان ايجاد كرده است و حالا ببينيد كه چند كتاب و سميناري در اين باب برگزار خواهد شد و اين واقع را مي توان با انقلاب ايران مقايسه كرد چرا كه شاهد بوديم انقلاب ما چه انفجاري را در جهان بوجود آورد.

حداد عادل اظهار داشت: در جريان انقلاب شاهديم كه در عرض 15 سال فقط هزار رساله دانشگاهي در خصوص انقلاب اسلامي نوشته شد و پيش بيني مي كنم همين امر در مورد پديده اي كه در لبنان بوجود آمد دوباره در جهان تكرار شود.

وي افزود: طرح رايس و بوش اين بود كه با حمله اي به لبنان حزب الله را جمع كند و آنها معتقد بودند كه بالاخره با حزب الله برخورد شود و رژيم صهيونيستي نقشه آماده خود را پياده كرد با اين تصور كه ظرف يكي دو روز خود را به بيروت مي رسانند ولي درعوض شاهد افتضاحي بوديم لذا اين نيروي دين است و در جهان ثابت شده آن كسي كه براي خداوند مي جنگد نيرومند تر از آن شخصي است كه براي دنيا مي جنگد و اتفاقي كه كسي فكرش را هم نمي كرد رخ داد.

"لذا معتقدم آينده از آن دين است. به شرط اينكه ما آن را باور كنيم و معني اين سخن را بدور از پيرايه ها و خرافات بشناسيم و بايد خدا را شكر كنيم كه در مقطعي قرار گرفته ايم كه به رهبري امام راحل اين اتفاق (انقلاب ايران) افتاد و ما هم در اين جريان توفيق خدمت گذاري به مردم را داشتيم و هر لحظه اي كه بر ما مي گذرد به اندازه سال ها ارزشمند است."

حداد عادل در پايان تصريح كرد: جا دارد از شما سپاهيان به خاطر محافظت از اين انقلاب و مردم قدرداني كنم و اميدوارم بتوانيم راه امام راحل را ادامه دهيم تا به صاحب اصلي آن حضرت ولي عصر(عج) برسد.