رشت- استاندار گیلان از پرداخت هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای تولیدی و صنعتی گیلان تا پایان سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری گیلان، محمد علی نجفی در کارگروه رفع موانع تولید و سرمایه‌گذاری گیلان اعلام کرد: به واحدهایی که حداکثر تا ۱۰۰ نفر نیروی اشتغال داشته باشند، در مجموع ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات از محل اعتبارات اقتصاد مقاومتی پرداخت می شود.

وی ادامه داد: حدود هزار میلیارد تومان نیز به واحدهای صنعتی، خدماتی، کشاورزی و گردشگری از صندوق توسعه ملی و کمک های فنی و اعتباری و منابع داخلی بانک ها پرداخت می شود.

استاندار گیلان افزود: کمیته ای درباره بررسی وضعیت واحدهای تولیدی قبل از تشکیلات ستادهای استانی نیز تشکیل می‌شود تا واحدهایی که واقعا نیازمندند تسهیلات هستند را شناسایی کند.