به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر در زنجان ، در بيانيه پاياني اين همايش در15بند صادر شده است.
بنابراين گزارش ، اهم مصوبات اين نشست علمي در راستاي اجراي سياست هاي كلي مصوب مقام عظماي ولايت در خصوص پيشگيري و كاهش خطرات ناشي از سوانح طبيعي و حوادث غير مترقبه است.
ايجاد مديريت واحد براي امادگي دايمي و اقدام موثر و فرماندهي در دوران بحران ، توجه ويژه به مفاهيم مديريت خطرپذيري در راستاي استراتژي 10ساله مصوبات كنفرانس جهاني كوبه و نهادينه كردن اين مصوبات در ايران ، استفاده از تجربيات استقرار طرح هاي جامع مديريت بحران و ايجاد مراكز مديريت بحران در تمامي استان ها جهت هماهنگ كردن و انجام فعاليت هاي علمي مرتبط با مديريت بحران ، از جمله اهداف اين نشست بوده است.
تعيين و تاليف آيين نامه هاي كشوري و دستورالعمل هاي مرتبط با كاهش سوانح ، اهميت كاربرد فناوري هاي نوين در مديريت سوانح از جمله تله مديسين سنجش از راه دور ، فناوري هاي نوين امداد و نجات و ساخت و ساز از ديگر مفاد اين بيانيه به شمار مي رود.
اهميت برخورداري استان ها از بانك هاي جامع اطلاعات سوانح استان ، نهادينه كردن تجربيات در بخش مديريت سوانح از طريق مستند سازي ، ثبت و ضبط تجربيات و ارايه الگو و مدل به خصوص در بخش پاسخ و بازسازي براي سوانح آينده ، ايجاد و گسترش رشته هاي مورد نياز در دانشگاه هاي علوم پزشكي ، فني و مهندسي با هدف تامين كادر تخصصي بر حسب نيازهاي جامعه ، توجه ويژه به مديريت خدمات سلامت در زمان بحران ، بهبود وضعيت نظارت بر ساخت و سازها و استاندارد بودن مصالح به ويژه در ساختمان هاي عمومي ، تعيين ساز و كار اجرايي براي هماهنگ نمودن فعاليت تشكل هاي غير دولتي و مشاركت مردم و توجه ويژه به عوامل فرهنگي ، بومي و اجتماعي مناطق مختلف كشور ، از ديگر خواسته هاي شركت كنندگان در بيانيه پاياني همايش بود.
بنابراين گزارش ، همايش سراسري راهكارهاي ارتقاي مديريت بحران در حوادث و سوانح غير مترقبه به مدت 2 روز در فرهنگسراي امام خميني (ره) زنجان برگزار شد.
اين نشست علمي مورد استقبال جمع كثيري از متخصصان ، كارشناسان و صاحبنظران از سراسر كشور قرار گرفت و بيش از400 پژوهشگر ، محقق و كارشناس در آن حاضر شدند.