به گزارش خبر گزاری مهر، به نقل از راه و شهرسازی هرمزگان ، ابراهیم رستم گورانی اظهار داشت: ایجاد شهر جدید در کشورهای مختلف و حتی در نواحی مختلف کشورمان برحسب ضرورتها و کارکردهای آنها احداث می شوند.
وی افزود: درگذشته ایجاد شهرهای جدید بخصوص در نظام برنامه ریزی کشورمان که تقریباً از دهه ۷۰ آغاز شده است بر مبنای تمرکززدایی از کلانشهرها و بطور مشخص رفع کاهش معضلات شهرهای بزرگ و یا موقعیت های اقتصادی ویژه بوده است.
گورانی در راستای احداث شهرهای جدید جهت رفع معضلات شهرهای بزرگ، اضافه کرد: در سالیان اخیر رویکرد برنامه ریزی علاوه بر این موضوع با رویکردی آگاهانه و هدفمندتر مبنای نظر است، به عبارتی حرکت به سمت توسعه پایدار و استفاده حداکثری از آن متمرکز شده است.
وی ابراز داشت: بر مبنای این رویکرد و استفاده حداکثری از پتانسیل شهر جدید در ابعاد مختلف، مطالعات امکان سنجی شهر جدید کوشک دراستان هرمزگان، با موقعیت شهرستان پارسیان، آغاز شد.
به گفته گورانی این شهر جدید با مساحت راهبردی شش هزار هکتار و محدوده ۱۲۰۰ هکتاری با پیش بینی جمعیتی بالغ بر ۱۲۰ هزار نفر و همجوار با شهرهای پارسیان و دشتی و دارای عملکرد گردشگری و ساماندهی سکونتی صنایع انرژی بر پارسیان مکانیابی شده است.
مدیر شهرسازی و معماری هرمزگان عنوان کرد: این طرح در کمیته های فنی با حضور کارشناسان خبره دستگاههای عضو کارگروه امور زیربنایی و شهرسازی بررسی و نهایتا پس از تصویب کلیات طرح در جلسه کارگروه امور زیربنایی مطرح شد.
وی افزود: در این جلسه پس از توضیحات مشاور مقرر شد به جهت اهمیت موضوع ابتدا طرح موردنظر در کارگروه آمایش مطرح و سپس جهت طی روند تصویب، به کارگروه امورزیربنایی و شهرسازی مجدداً ارسال شود.