نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به تغییر فرآیند ارائه گزارش شورایاران در صحن شورا گفت: شورای شهر تهران در پی آن است که این گزارش ها را به سمت روند اجرایی ببرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی طلایی با بیان این که شورایاری ‌ها به عنوان یک نهاد تصمیم گیر در محله عمل می کنند گفت: شهرداران مناطق  بایستی سیاست گذار مسائل فرهنگی و اجتماعی باشند و کارهای اجرایی در این زمینه را به شورایاران و شهروندان بسپارند تا شاهد رفع معضلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی در شهر باشیم.

وی با اشاره به اینکه در برنامه سالانه شهرداری باید نیاز محلات و مشکلات آنها در نظر گرفته شود، عنوان کرد: بر همین اساس شورایاران و دبیران شورایاری محلات یک هفته در میان در صحن علنی شورا حاضر می شوند و به بیان مشکلات محلات و نیز پیشنهادهایی برای بهبود خدمات رسانی شهری می پردارند.

رئیس ستاد هماهنگی شورایاری‌های شهر تهران با اشاره به تغییر فرآیند ارائه گزارش شورایاران در صحن شورا، بیان کرد: شورای شهر تهران در پی آن است که با طرح مشکلات عمده و اساسی محلات و مناطق توسط شورایاری ها، مکانیزم حرکت دادن این گزارش ها را به سمت روند اجرایی ببرد تا از ارائه این گزارش ها در صحن شورا به نتیجه مطلوب برسیم.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: پس از ارائه گزارش شورایاران، گزارشات آنان به کمیسیون های مربوطه ارائه می شود تا آن را در دستور کار خود قرار دهند، پس از آن نیز کمیسیون ها موارد ارجاع شده را به ترتیب در سیاست گذاری ها، جلسات و برنامه ریزی های خود قرار داده و رسیدگی می کنند.

طلایی افزود: پس از بررسی موارد اعلام شده در کمیسیون ها، پاسخ آنها به شورایاری ها و شهرداری های محلات ارجاع می شود که ارائه این گزارشات بدین معنا است که شورای اسلامی شهر و شهرداری به نیازها و خواسته های شهروندان توجه ویژه ای دارد.
وی گفت: تکرار حضور شورایاری ها هر ۱۵ روز یک بار در صحن علنی شورای اسلامی، تلنگری به همکاران برای یادآوری مطالبات شهروندان، مشکلات و معضلات موجود در شهر و البته پی گیری و بررسی این موضوعات در کمیسیون های مربوطه است.

طلایی بیان کرد: برخی خواسته های شورایاری ها از مسائلی نیست که یک روزه و یک ساله به نتیجه برسد، این مسائل فرایند مخصوص به خود را دارد به طوری که بخشی از موارد و موضوعات مطرح شده از جانب شورایاران محلات نیازمند اصلاح رویکردها است و برخی از آن نیز نیازمند بازنگری طرح های توسعه شهری است.

وی با اشاره به اینکه بررسی و حل بعضی از معضلات محلات وظیفه دیگر دستگاه ها است، تصریح کرد: بسیاری از مشکلات موجود در محلات با تدبیر، تعامل و همراهی قابل حل است که در این راستا همه شورایاران باید از فضای گفتمان مناسب و همه ظرفیت ها استفاده کنند تا شهروندان از نتیجه کار راضی باشند حال اینکه بخشی از این وظایف نیز بر عهده دستگاه های بین بخشی و البته تعامل دیگر دستگاه ها با یکدیگر است.

رئیس ستاد هماهنگی شورایاری‌های شهر تهران افزود: توجه به مدیریت یکپارچه نیز برای پیشبرد اهداف مان در شورایاری ها ضروری است زیرا که تجربه نشان داده است مشکلات شهر تهران ناشی از نبود مدیریت یکپارچه شهری است از این رو تلاش کردیم این ایده را در قالب مدیریت یکپارچه محله دنبال کنیم.