به گزارش خبرنگار مهر، جواد رحمتی ظهر یکشنبه در همایش دهیاریهای خودکفا در محل استانداری زنجان، افزود: رویکرد دولت و حاکمیت به این سمت است که مدیریت در شهرداریها به مدیریت در روستاها تعمیم یابد ولی ساختار در روستاها متفاوت از شهرها است.
وی به بحث اعتبارات در دهیاریها اشاره کرد و گفت: سالانه ۴۰ میلیارد تومان برای دهیاریها اختصاص مییابد که اعتبارات اولویت اول است و باید دهیاران مدیریت لازم را در بحث اعتبارات داشته باشند.
معاون عمرانی استانداری زنجان بابیان اینکه ۶۳۵ روستای استان زنجان از وجود دهیاریها برخوردار هستند، افزود: ۸۰ میلیون تومان بودجه برای هر دهیاری پیشبینی میشود ولی سرانه اعتبارات در شهرداریها متفاوت است و تلاش بر این است که توزیع استانی اعتبارات اتفاق بیفتد.
رحمتی تأکید کرد: دهیاران باید در روستاها زیرساختهای لازم برای ایجاد اشتغال را داشته باشند.
وی افزود: انتظار از دهیاریها این است که زمینههای لازم برای تعاملات اجتماعی را فراتر از کار عمرانی ببینند و با دستگاههای اجرایی بیشتر همراه باشند و برای ارتقای فرهنگی روستاها تلاش کنند.
معاون عمرانی استانداری زنجان بر اجرای آموزشهای لازم برای ایجاد اشتغال در روستا تأکید کرد و گفت: متاسفانه سرعت دهیاران برای اجرای این کار در روستاهای استان مناسب نیست.
رحمتی تصریح کرد: برنامه مناسبی برای ایجاد اشتغال در روستاها وجود دارد که باید دهیاران در تحقق این امر مهم مدیریت و برنامهریزی لازم را داشته باشند.
وی افزود: باید اشتغال در بخشهای مختلف گردشگری، خدمات و کشاورزی روستاها تقویت شود و دهیاران بر این امر مهم بیشتر توجه کنند.
معاون عمرانی استانداری زنجان گفت: مسئولیت دهیاران در بخش گردشگری سخت است و این حوزه در بحث اشتغال بسیار مهم است.
رحمتی بابیان اینکه ۳۳ روستا بهعنوان پایلوت در حوزه گردشگری انتخاب شدند، افزود: هر دهیاری بتواند با توجه به مدیریت و چارچوب قانونی از این ظرفیت برای اشتغال روستا استفاده کند.
وی ادامه داد: بحث اشتغال در روستاها موردتوجه قرارگرفته و اولویت کارها قرار گیرد.