بوشهر - نماینده شهرستان‌های دیر، کنگان، جم و عسلویه گفت: توسعه جنوب استان بوشهر با استفاده از ظرفیت‌های موجود محقق می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سکینه الماسی صبح یکشنبه در دیدار با امام جمعه و مسئولان آبدان اظهار داشت: به منظور شناسایی مشکلات در حوزه انتخابیه نشست‌هایی را با اقشار مختلف مردم خواهیم داشت و با شناسایی نیازها و مشکلات در راستای رفع آن تلاش خواهیم کرد.

وی بیان کرد: در شهرستان‌های دیر، کنگان، جم و عسلویه ظرفیت‌های بسیار خوب و متعددی وجود دارد که باید در حوزه‌های مختلف از این ظرفیت‌ها برای توسعه هرچه بیشتر این مناطق استفاده کنیم.

نماینده شهرستان‌های دیر، کنگان، جم و عسلویه خاطرنشان کرد: تمام همت و تلاش خود را در راستای تغییر و تحول به منطقه انجام خواهم داد و سعی خواهم کرد اعتماد مردم را جلب کنم.

وی اضافه کرد: در هر شبانه‌روز بیش از ۱۵ ساعت وقت خود را صرف رسیدگی به مشکلات مردم حوزه انتخابیه‌ام کرده‌ام و انتظار دارم با دعای شما و رهنمودهای خود ما را در راستای رفع مشکلات و تسهیل مسیر توسعه یاری کنید.

الماسی ادامه داد: مردم انتظار تغییرات اساسی در حوزه انتخابیه دارند و می‌توان با بهره گیری از ظرفیت‌های موجود گام مهمی در راستای رسیدن مردم به خواسته‌هایشان برداشت.

نماینده جنوب استان بوشهر در مجلس شورای اسلامی ضمن تشکر از زحمات نماینده قبلی این منطقه در مجلس، افزود: در این مسیر پیش رو دعای خیر مردم به ویژه روحانیت می‌تواند کمک بسیار خوبی باشد.