ساری - مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران از نجات یک چوپان با ۱۰۰ رأس گوسفندش که در ارتفاعات «چالمیش» منطقه گدوک سوادکوه مفقود شده بودند، خبر داد.

مجتبی اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: یک چوپان با ۱۰۰ رأس گوسفند شب گذشته در منطقه گدوک سوادکوه (ارتفاعات چالمیش) به علت مه غلیظ مفقودشده بود که پس از حدود پنج ساعت تلاش و جستجو توسط تیم امداد کوهستان پیدا شد.

وی به خدمات امدادی هلال‌احمر در تعطیلات اشاره کرد و گفت: ۵۱ نفر از غرق شدن در آب نجات یافتند و پنج غریق نیز برای درمان به مراکز درمانی منتقل‌شده‌اند.

اکبری تعداد نفرات انتقال‌یافته برای درمان سرپایی و مراجعان حضوری را ۱۷۴ نفر اعلام کرد و گفت: تعداد کل نیروهای امدادی به‌کار گرفته‌شده ۱۴۶ نفر بوده است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر مازندران یادآور شد: تعداد کل نیروهای نجات‌غریق به‌کارگیری شده ۷۹۷ نفر و تعداد آمبولانس‌های به‌کار گرفته‌شده ۹ دستگاه بوده است.