به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا باهنر صبح امروز در در نشست خبری با رسانه ها، در پاسخ به خبرنگار مهر، مبنی بر اینکه آیا تا انتخابات سال آینده دولت می تواند از فضای رکود اقتصادی عبور کند؟ اظهارکرد: برای انتخابات سال آینده چند پارامتر و چند تجربه داریم. تجربه اول این است که همیشه روسای جمهور ما دو دوره ای بوده اند و تجربه دوم اینکه روسای جمهور قبل از آقای روحانی در دوره دوم بیش از دوره اول خود رای آوردند.
وی افزود: اگر قرار باشد آقای روحانی در دوره آینده کمتر از دوره اول رای بیاورد، رئیس جمهور نخواهد بود. زیرا رای وی در دوره اول خیلی لب مرزی بود و کمتر از این یعنی شکست در انتخابات.
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان اینکه دولت یازدهم لابد از این است که در سال ۹۵ مسئله رکود را حداقل در افکار عمومی حل کند، گفت: البته ما از این رکود یک شبه نمی توانیم عبور کنیم و اینطور نیست که یک انقلاب در این مسئله اتفاق بیفتد و یک دفعه ۵ میلیون نفر بیکار به سر کار بروند.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین تصریح کرد: امروز باید در افکار عمومی رکود در حال شکسته شدن و رونق در حال پیشرفت باشد. نباید با سخنرانی این مسائل مطرح شود بلکه باید مسئله شکسته شدن رکود در درون جامعه و نزد مردم احساس شود.
باهنر اظهارکرد: گاهی یک پارامتر وجود دارد و احساس آن پارامتر نیز موجود است. به عنوان مثال امنیت یک مقوله است و احساس امنیت مقوله دیگر است. گاهی امنیت وجود دارد اما مردم احساس امنیت ندارند. بنابراین دولت ها مکلف هستند که در هر مسئله ای هر دو پارامتر را تعیین کنند.
وی گفت: امروز دولت می گوید از رکود عبور کرده ایم، حال ما می خواهیم دولت، ملت را هم از رکود عبور دهد. ملت باید احساس کند که در حال عبور از رکود است. مسئله رکود اقتصادی که امروز در جامعه حاکم است، چیزی نیست که بتوان طی ۶ یا ۷ ماه از آن عبور کرد اما می توان احساس عبور از آن در مردم ایجاد شود. اگر این امید در برطرف شدن رکود در مردم به وجود بیاید، دولت می تواند در دوره آینده رای داشته باشد اما در غیر این صورت دولت با مشکل مواجه خواهد شد.
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری در پاسخ به سوالی در خصوص مسئله حقوق های نجومی اظهارکرد: هرکار اداری و سازمانی بزرگی هرازگاهی دچار اشکالات و مسائلی می شود. مسئله نحوه برخورد با موضوع حقوق های نامتعارف باید در رسانه ها و نزد افکار عمومی مطرح شود. البته به عنوان مثال ۱۵ سال قبل عده ای می گفتند باهنر سلطان چای است. یا اینکه پسر باهنر لباس هزار دلاری می فروشد. اما به دلیل آنکه در آن زمان فضای مجازی نبود، برخی نمی توانستند از این شایعات کوه بسازند. اما امروز فضای مجازی باعث شده است که مسئولین اقدامات شفاف تر انجام دهند و در برخورد با تخلفات، قاطع تر باشند.
وی افزود: حقوق های نجومی ریشه های مختلفی دارد که بهترین و کاملترین ریشه آن را رهبر معظم انقلاب در خطبه های نماز عید فطر بیان کردند. امروز عده ای حقوق های نامتعارف گرفتند و خلاف قانون عمل کردند و عده ای هم حقوق گرفتند که ظاهراً طبق مبانی قانونی بود.
باهنر تاکید کرد: امروز در کشور ۵۰ تا ۱۰۰ هزار مدیر داریم اما مدیرانی که حقوق های بالا گرفته اند یک صدم کل مدیران کشور هم نیستند. بنابراین نباید همه مدیران را با یک چوب برانیم. آن یک درصدی که مرتکب اعمال ناثواب شده اند و حقوق های نامتعارف دریافت کرده اند، باید به صورت جداگانه با آنها برخورد شود.
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری تاکید کرد: همیشه نظام هماهنگ پرداخت در مجلس تصویب می شد اما همیشه هم یک سوراخ ها و روزنه های نشتی در آن ایجاد شده است. دولت باید این روزنه ها را پر کند و با موارد تخلف برخورد کند و آنهایی که دریافت های نامتعارف به ظاهر قانونی داشته اند از مسئولیت کنار بروند و آنهایی که به صورت خلاف قانون حقوق گرفته اند هم باید مجازات شوند.
وی با اشاره به سخنان اخیر رئیس سازمان انرژی اتمی در خصوص توطئه غربی ها در نقض برجام اظهارکرد: در مسئله تصویب و اجرای برجام همواره حاشیه هایی بوده و خواهد بود. گفتگوهای مربوط به برجام یک جنگ نرم جدی است زیرا هر طرف می خواهد بیشترین منفعت را برای خود کسب کند.
باهنر ادامه داد: نگاه ما به طرف های مذاکره مطابق فرمایش مقام معظم رهبری همواره این بود که به هیچ وجه قابل اعتماد نیستند زیرا بارها و بارها امضاء کرده اند اما زیر امضاء خود زده اند و به دلیل اینکه خود را قلدر می دانند، می خواهند سناریوهایی را علیه ما طراحی کنند.
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری با تاکید بر اینکه برجام می تواند در مرحله اجرا یک نتیجه برد-برد داشته باشد، گفت: ما فکر می کنیم که طرف مذاکره ما نیز چنین تحلیلی دارد. اما باید مراقبت کنیم که طرف مقابل، برجام را به برد-باخت تبدیل نکند. اگر رقیب ما بخواهد برجام را به برد-باخت تبدیل کند، قطعاً شکست خواهد خورد و آنها این توطئه را در سر دارند تا مذاکرات و برجام را برای ما به باخت برسانند و ضررهایی را تحمیل کنند.
باهنر در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه مجلس دهم را با توجه به نمایندگان کم تجربه و تازه وارد به آن چطور ارزیابی می کنید، گفت: متاسفانه به طور متوسط در هر دوره دو، سوم نمایندگان مجلس تغییر می کنند و در دوره ای مانند مجلس دهم سه، چهارم نمایندگان عوض شده اند.
وی افزود: من این مساله را مفید نمی دانم اما مجلس دهم ظرفیت یک مجلس کارآمد را دارد، من به شخصه و همچنین جبهه پیروان خط امام و رهبری وظیفه خود می دانیم مجلس دهم را کمک کنیم تا مجلس هم به دولت کمک کند و مطالبات مردم برآورده شود.
باهنر با بیان اینکه ما خودمان را رقیب نماینده های فعلی نمی دانیم چرا که اکنون زمانی است که باید رقابت ها تبدیل به رفاقت ها شود گفت:برخی سوال می کنند که برای انتخابات ریاست جمهوری چه می کنید، من معتقدم فعلا برای صحبت کردن در مورد مسائل انتخاباتی زود است باید تا دی ماه امسال صبر کرد و سپس به این موضوع وارد شد.
وی افزود: امروز فضای انتخاباتی نیست و از رسانه ها هم می خواهم فضا را انتخاباتی نکنند هنوز ۱۴ ماه از دولت مانده و باید مشکلات را حل کرد. من از طرف جامعه مهندسین و جبهه پیروان خط امام و رهبری اعلام می کنم که ما از دی ماه امسال به بعد وارد مسائل انتخابات ریاست جمهوری ۹۶ می شویم.
باهنر در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا جبهه پیروان تاکنون ۳۰ گزینه برای انتخابات ریاست جمهوی مورد بررسی قرار داده است یا خیر گفت: ممکن است ۳۰ نفر در لیست بررسی ها باشند و آقای روحانی هم یکی از این ۳۰ نفر است اینکه می گوییم تا چند ماه دیگر گزینه معرفی نمی کنیم معنایش این نیست که اوضاع را رصد نخواهیم کرد. اما تصمیم نهایی در باره اینکه از چه کسی حمایت می کنیم را از دی ماه به بعد می گیریم.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا احتمال رد صلاحیت احمدی نژاد برای انتخابات آینده وجود دارد یا خیر گفت: مگر آقای احمدی نژاد قصد کاندیداتوری در انتخابات آینده را دارد؟ تایید صلاحیت یک کار حاکمیتی است و ربطی به مسائل حزبی ندارد و ما نباید در این موضوع دخالت کنیم.
باهنر افزود: من درباره رد صلاحیت هیچ کسی نمی توانم صحبت کنم چرا که ما رقابت هایمان را بر مبنای صلاحیت ها تعیین نمی کنیم بلکه به گونه ای کاندیدا معرفی خواهیم کرد که هم صلاحیتش تایید شود و هم رای بیاورد.
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری در پاسخ به سوالی در خصوص احتمال تشکیل فراکسیون سوم در مجلس دهم گفت: عده ای امروز در مجلس میان اصلاح طلب ها و اصول گرایان مردد هستند و نمی دانند به کدام یک از این گروه ها نزدیک شوند برای همین می خواهند فراکسیون سومی تشکیل دهند اما توصیه من این است که مجلس دهم دو فراکسیونی باشد.
وی در پایان گفت: مجالسی که سه فراکسیونی هستند مجالس ضعیفی خواهند بود. به نفع مجلس دهم این است که دو فراکسیونی باشد چرا که اگر سه فراکسیونی باشد بیشتر وقت مجلس صرف ائتلاف ها و لابی گری ها می شود و پیشبرد امور مجلس و تصویب قوانین معطل رایزنی و ائتلاف فراکسیون ها خواهد شد.