به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل نجار ظهر دوشنبه در حاشیه کارگاه آموزشی مدیریت بحران در رامسر افزود: به همین دلیل ضرورت دارد گاز را از مراکز جمعیتی خارج کنیم و به خارج شهر برده و با تبدیل آن به انرژی الکتریکی جلوی حوادث را بگیریم.
وی اظهار داشت: برای مدیریت بهتر و کاهش خطرات جانی و مالی مقوله گسترش آموزش در جامعه پیرامون بحرانها ضروری بوده و اعتقادداریم مردم بهترین و اولین امدادگر و نجاتدهنده درزمان حوادث هستند.
وی افزود:کشور ما کشوری حادثهخیز با بلایای طبیعی است و هرلحظه باید در آمادهباش کامل باشیم چراکه حادثه خبر نمیدهد و باید با نگاه جامع علمی وفرابخشی بتوانیم درگام نخست پیشگیری کنیم.
نجار ادامه داد:درزمان بحران شناخت همدیگر بسیار مهم است و باید نگاه و زبان مشترک داشته باشیم و از تجارب بهدرستی استفاده کنیم و باید از برخی حوادث نظیر فروریزش اخیر در تهران که در خلوتترین زمان ممکن اتفاق افتاد برای وقایع مشابه درس بگیریم تا خطرات حداقل شود.
وی گفت:آموزش باید در سطوح مختلف جامعه دنبال شود بحث ساختوسازها، مکانیابی درست، آزمایش خاک، مصالح استاندارد، کارگرماهر و بهویژه نظارت درست بسیار ضروری است.
وی افزود:باید با ایجاد زیرساختهای مناسب, بهرهمندی از اصول علمی و تجارب بهگونهای عمل کنیم که وقتی سوت امداد را در مواقع بحران به صدا درآوریم همه در آمادهباش و حضور کامل باشد.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور اظهار داشت:استانهای شمال کشور هم حوادث و بلایای طبیعی نظیر سیل, زلزله و آتشسوزی جنگلها داریم و بر اساس تفاهمنامه فیمابین وزارت دفاع و پشتیبانی در ۱۴ نقطه کشور بحث استقرار بالگرد محقق خواهد شد.