کرمانشاه- معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه از تعیین ۳ محل در پادگان های سپاه استان برای ارائه آموزش های مهارتی به سربازان خبرداد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی بیاتی ظهر سه شنبه در نشست با مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه در خصوص ارائه آموزش مهارتی به سربازان در پادگان ها  گفت: ما می توانیم در سه محل برای آموزش سربازان کارگاه هایی را جانمایی کنیم که یکی از این مراکز می تواند در پادگان شهید محلاتی باشد و هم اکنون ۴ کلاس تازه تاسیس داریم که اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان می تواند آنها را تجهیز کرده و به عنوان کارگاه برای ارائه آموزش در اختیار قرار دهد.

وی افزود: دوستان ستاد، سپاه ناحیه کرمانشاه، ناحیه عشایری، ناحیه دانشجویی و رده ها  نیز می توانند از این آموزش ها بهره مند شوند. هم چنین لشکر نبی اکرم(ص) نیز این ظرفیت را دارند که کارگاه های آموزشی دایر کنند و از سوی دیگر نیز آمادگی افزایش ظرفیت کارگاه ها را دارند که تجهیز شود و سربازان این لشکر از آن استفاده کنند.

معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت نبی اکرم(ص) تیپ انصار جوانرود را دیگر محل برای برای برگزاری کارگاه های آموزشی برای سربازان برشمرد و گفت: این تیپ سربازان زیادی دارد و این ظرفیت وجود دارد که بتوان کارگاه های آموزشی را برای سربازان برگزار کرد.

وی گفت: این ظرفیت در بخش های دیگر نیز وجود دارد که برای آنها هم کارگاه هایی را ایجاد کرد.

بیاتی هم چنین در خصوص پیشنهاد احداث مرکز فنی و حرفه ای در سپاه حضرت نبی اکرم(ص) نیز گفت: این موضوع نیاز به بررسی های بیشتری دارد و پس از بررسی نتیجه آن را اعلام خواهیم کرد.

وی افزود: رده های سپاه در استان زیاد است و تجمیع برای رده های استانی زیاد مشکل نیست اما برای رده هایی چون هوافضا، نیروی هوایی و...مقداری مشکل خواهد بود که آنها را فراخوانی کنیم.

پیشنهاداتی از جمله برگزاری نمایشگاه هایی برای نمایش فعالیت های کارگاهی سربازان و تشویق سربازان از جمله دادن مرخصی و...ارائه شد.

لازم به ذکر است، در زمینه ارائه آموزش مهارتی به سربازان بین سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان و اداره کل آموزش فنی و حرفه ای تفاهم نامه ای منعقد و مقرر شد در زمینه آموزش به خانواده های نظامی و... نیز در آینده تفاهم نامه های نوشته شده و به امضا برسد.

استفاده ازظرفیت سربازان ماهر برای آموزش فنی به سایر سربازها

در این نشست بر بروز رسانی تجهیزات آموزشی  نیز تاکید و هم چنین پیشنهاد شد از سربازان دارای مدارک دکترای فنی برای ارائه آموزش های مهارتی به سربازان به عنوان مربی و مدرس فنی استفاده شود.

تبدیل دوره های بلند ۷۰۰ ساعته  آموزشی برای سربازان به دوره های کوتاه مدت از دیگر پیشنهادات بود که طی آن تعداد افراد بیشتری بتوانند از این دوره ها استفاده کنند.

هم چنین پیشنهاد شد، از ظرفیت های موجود چون تاسیسات و خودروهای فرسوده پادگان ها برای ارائه آموزش استفاده شود و سربازان بتوانند مهارت های فنی را با استفاده از موتور این خودروهای فرسوده و... فرا گیرند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه نیز  پیشنهاد کرد که مسئولین پادگان ها، خانواده های نظامی و سربازان برای بازدید از نمایشگاه مهارت در تاریخ ۶ مرداد اقدام کرده تا با فعالیت ها و حرفه های آموزشی این ادراه کل آشنا شوند.

وی با اشاره به اینکه مراکز فنی و حرفه ای نیز پذیرای سربازان برای آموزش های مهارتی است افزود: برخی از کارگاه های ما کارگاه های سنگینی است و به نفع نظام نیست که یک میلیارد برای تجهیز این کارگاه ها هزینه شود، لذا می توان سربازان را برای آموزش های این کارگاه ها به مراکز و کارگاه های موجود در خود فنی و حرفه ای معرفی کرد و با یک سرویس ایاب و ذهاب سربازان را برای آموزش به مراکز فنی و حرفه ای منتقل کرد.