به گزارش خبرنگار مهر، «علی فتی» عصر چهارشنبه در دیدار با امام جمعه اهل سنت بندرعباس با بیان اینکه پیش تر حوزه فناوری نقطه تاریک در هرمزگان بود، بیان داشت: به لطف راه اندازی پارک علم و فناوری و مراکز رشد خیلی از افراد صاحب ایده وارد این عرصه شده و راه را برای توسعه بیشتر باز کرده اند.
وی تصریح کرد، هدف پارک علم و فناوری هرمزگان از ترویج فرهنگ کارآفرینی مبتنی بر فناوری و اقتصاد دانش بنیان را سوق دادن افراد به سمت استفاده از توان و دانش فردی و تیمی است که خود بانی آن هستند، تا از این طریق زمینه را برای تحقق اقتصاد مقاومتی نیز فراهم شود.
فتی با تاکید بر اینکه پارک علم و فناوری هرمزگان به دنبال تبدیل علم به ثروت است، ادامه داد، از این رو تعاملات خوبی با آموزش و پرورش و دانشگاه ها نیز داریم که دانش آموزان و دانشجویان در زمان تحصیل به فرهنگ کارآفرینی آشنا شده و در زمان فارغ التحصیلی یک کارآفرین باشند.
رئیس پارک علم و فناوری هرمزگان در عین حال اضافه کرد، در مسیر تبدیل علم به ثروت خیلی ها هم سواد لازم را ندارند اما تجربیاتی دارند که می توانند گرهی از مشکلات را بگشایند که این مهم نیز از نگاه پارک های علم و فناوری دور نمانده و ایده های آنها نیز مورد بررسی و حمایت قرار می گیرد.
وی در ادامه به چالش های پیش روی پارک علم و فناوری هرمزگان اشاره کرد و گفت: بسیاری از واحدهای فناور پس از طی مراحل رشد در پارک علم و فناوری و تولید محصول نیازمند سرمایه گذار هستند تا بتوانند وارد بازار شوند.
فتی با بیان اینکه محصولات تولیدی واحدهای فناور پس از تولید سود ده خواهند بود، افزود: حمایت سرمایه گذاران و بویژه خیرین می تواند زمینه ساز کاهش ریسک این واحدها و نگرانی از تولید انبوه محصولات شان باشد.
رئیس پارک علم و فناوری هرمزگان در عین حال افزود: واحدهای فناور همچنین می توانند بصورت مشارکتی با خیرین همکاری کنند. با تشکیل مجمع خیرین فناوری در هرمزگان بتوان فعالیت این واحدها را نظام مند کرده و از ظرفیت خیرین نیز نهایت استفاده را کرد.
در این نشست همچنین «سید عبدالباعث قتالی» امام جمعه اهل سنت بندرعباس با تاکید بر توسعه فناوری در هرمزگان افزود: ظرفیت های زیادی در هرمزگان وجود دارد که با تکیه بر آنها می توان زمینه را برای اشتغال بیشتر فراهم کرد.
وی به ظرفیت دریا در هرمزگان اشاره کرد و بیان داشت: استان هرمزگان به دلیل ساحلی بودن همه مردم آن اعم از روستایی و شهری با مقوله دریا آشنایی داشته و می توانند در زمینه فناوری دریایی مشارکت داشته باشند.
قتالی با بیان اینکه خیلی ها ایده دارند ولی مسیر شکوفایی آن را نمی دانند، گفت: ما آمادگی داریم از تریبون نماز جمعه، این آگاهی را به مردم بدهیم تا زمینه برای توسعه بیش از پیش فناوری در هرمزگان فراهم شود. در حوزه استفاده از ظرفیت خیرین نیز با پارک علم و فناوری هرمزگان همکاری خواهیم داشت.