جلال دیانسایی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه مرز زمینی و پرتردد آستارا از جمله مهمترین مبادی ورودی و خروجی مجاز کشور است اظهار کرد: مرز زمینی آستارا از امن ترین مرزهای جمهوری اسلامی ایران است و در تمام طول سال تعداد کثیری از اتباع ایرانی و خارجی علاوه بر سفر به دو کشور همسایه و دوست جمهوری آذربایجان با تردد از این مرز به سایر کشورهای مقصد و مبداء مورد دلخواه خود سفر می کنند.
وی با بیان اینکه بیشترین تردد از مرز زمینی آستارا به اتباع ایرانی و جمهوری آذربایجان اختصاص دارد افزود: مسافرانی از کشورهای روسیه، گرجستان، ترکیه، عراق، چین، فرانسه، آلمان، لهستان، اوکراین، پاکستان، افغانستان، بلاروس، امارات متحده عربی و قزاقستان از جمله دیگر مسافرانی هستند که از مرز زمینی آستارا تردد می کنند.
مدیر پایانه مرزی آستارا، فروردین ماه را اوج سفر ایرانی ها به جمهوری آذربایجان برشمرد و گفت: با توجه به تعطیلات نوروزی، در فروردین ماه امسال، ۱۱ هزار و ۹۷ نفر ایرانی از طریق مرز آستارا ورود و خروج داشته اند.
دیانسایی تزئین مناسب محوطه ورودی پایانه مرزی آستارا مطابق با الگوهای اسلامی و ایرانی را یادآور شد و تاکید کرد: تمامی امور مربوط به تردد مسافران داخلی و خارجی در پایانه مرزی آستارا ساماندهی شده و بر اساس استانداردها انجام می شود.
وی ادامه داد: با توجه به آغاز سفرهای تابستانی با برنامه ریزی های انجام شده درصدد هستیم تا میزبان خوبی برای ایرانیان و اتباع خارجی ورودی به کشورمان در پایانه مرزی آستارا باشیم.
مدیر پایانه مرزی آستارا با اشاره به ظرفیت های ویژه و منحصر به فرد این شهرستان مرزنشین اظهار کرد: آستارا جزء مناطق خاصی است که قابلیت های فراوانی برای توسعه گردشگری دارد و مرز دریایی، گمرک، بندر و هم مرز بودن با کشور آذربایجان از جمله مزایای این شهرستان برای توسعه و رونق اقتصادی است.
وی با بیان اینکه دولت پیگیر محور ریلی و بین المللی آستارای ایران و آستارای آذربایجان است تا از مزیت ترانزیتی منطقه بیشتر استفاده شود گفت: شهرستان مرزی بندر آستارا، رتبه اول تجارت چمدانی در میان مرزهای زمینی کشور و رتبه نخست صادرات در میان مرزهای شمال کشور را دارا است.