به گزارش خبرنگار مهر، کامیار وثوقی صبح پنجشنبه در نشست خبری که در سالن جلسات مدیریت درمان سازمان تامین اجتماعی هرمزگان برگزار شد، با بیان اینکه تامین اجتماعی در هرمزگان دارای یک بیمارستان ملکی، یک پلی کلنیک، یک درمانگاه تخصصی و شش درمانگاه عمومی است بیان داشت: درسال گذشته، شش میلیون و ۲۴ هزار و ۲۱۶ مرجعه برای استفاده از درمان مستقیم و غیر مستقیم تامین اجتماعی صورت گرفته که در مقایسه با سال قبل آن هفت درصد افزایش نشان می دهد.
وثوقی بیان کرد: شمارمراجعه کنندگان سرپایی به واحدهای کلنیک تمام مراکز درمانی مدیریت درمان هرمزگان در سال ۹۴ برابر با ۶۴۴ هزار و ۳۴۵ نفر بوده که شش درصد افزایش نسبت به سال ۹۳ داشته است.
مدیر درمان تامین اجتماعی هرمزگان گفت: همچنین آمار مراجعه کنندگان سرپایی به واحدهای کلنیک تمام مراکز درمانی تحت مدیریت این مجموعه درسه ماه گذشته ۱۶۵ هزار و ۵۸۹ نفر بوده که ۲۴ درصد نسبت به مدت مشابه در سال گذشته افزایش داشته است.
وی اظهار داشت: تعداد مراجعه کنندگان سرپایی به واحدهای پاراکلنیک کلیه مراکز درمانی مدیرت درمان هرمزگان در سال گذشته، ۸۴۴ هزار و ۳۵۱ نفر بوده که افزایش ۱۱ درصدی نسبت به مدت مشابه در سال ۹۳ یافته است.
وثوقی اضافه کرد: تعداد مراجعه کنندگان سرپایی به واحدهای پاراکلنیک تمام مراکز درمانی مدیریت درمان هرمزگان در سه ماهه اول سال جاری ۱۹۰ هزار و ۷۹ نفر با دو درصد رشد نسبت مدت مشابه در سال گذشته بوده است.
مدیر درمان تامین اجتماعی هرمزگان خاطرنشان کرد: در سال گذشته، ۲۲ هزار و ۱۸۲ نفر در بیمارستان خلیج فارس بندرعباس بستری شدند در صورتی که سال ۹۳ برابربا ۱۹ هزار و ۶۶ نفر از این خدمات بهره گرفته بودند که این نشان از افزایش ۱۳ درصدی میزان بستری را نشان می دهد.
این مقام مسئول گفت: براساس برنامه ریزی و جذب نیروی صورت گرفته، شمار تخت های فعال بیمارستان خلیج فارس بندرعباس تا پایان سال به ظرفیت اسمی ۳۰۰ تخت می رسد.
وی افزود: تخت های فعال بیمارستان خلیج فارس بندرعباس در سال گذشته، ۱۶۶ تخت بود که در سه ماهه اول سال جاری به ۱۷۵ تخت فعال رسید.
مدیر درمان تامین اجتماعی هرمزگان در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران گفت: مانع قانونی برای راه اندازی مراکز درمانی در شهرستان ها نداریم ولی مشکل کمبود نیروی متخصص باعث هدر رفت منابع مالی می شود.
وثوقی همچنین در پاسخ به سوال دیگری در خصوص انتقال بیمارستان شریعتی بندرعباس به بیمارستان خلیج فارس بیان کرد: این اقدام بر اساس تفاهم نامه همکاری بین مدیریت درمان تامین اجتماعی و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اجرایی شده است.
وی ابراز داشت: در صورت موفقیت فاز نخست اجرای این طرح، زمان استقرار بیمارستان شریعتی بندرعباس در بیمارستان خلیج فارس از یک به پنج سال افزایش خواهد یافت.
وثوقی ضمن اشاره به آماری در این رابطه تصریح کرد: سالانه حدود هفت هزار نوزاد در بیمارستان خلیج فارس و هفت هزار نوزاد نیز در بیمارستان شریعتی بندرعباس متولد می شوند.