به گزارش خبرنگار مهر، اختتامیه چهارمین مرحله طرح ملی تربیت حافظان قرآن کریم و آیین تجلیل از برگزیدگان پیش از ظهر امروز پنج شنبه با حضور مسئولان در سالن شهید صدوقی کرمانشاه برگزار شد.
مسئول ستاد مرکزی مؤسسه قرآنی میراث ماندگار در این مراسم با اشاره به نقش تربیتی قرآن در جامعه، گفت: فراگیری مفاهیم قرآن کریم و عمل به آن تعالی انسان در همه ابعاد زندگی را به دنبال دارد.
حسن موحد با اشاره به اقدامات قرآنی صورت گرفته در استان کرمانشاه، افزود: یکی از کارهای برجسته صورت گرفته که با مساعدت اداره اوقاف موفق به انجام آن شدیم بحث سطح بندی مربیان قرآن در استان بود.
وی گفت: هیاتی از اساتید مسئول انجام این کار شدند و از بین ۲۲۹ نفر از مربیان شرکت کننده ۱۶۷ نفر در رشته حفط قرآن، ۴۹ نفر در رشته روخوانی و تجوید و ۱۶ نفر بعنوان مدیر اجرایی موفق به کسب کارنامه در ۴ سطح شدند که حق الزحمه ها بر اساس این چهار سطح تعریف می شود.
ثبت نام ۳۶ هزار کرمانشاهی در سامانه حافظان قرآن
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه نیز در این مراسم، ضمن تقدیر از مسئولین فرهنگی در راستای انجام اقدامات و فعالیت های قرآنی، گفت: طی ۴ سال اخیر نام ۳۶ هزار نفر در سامانه حافظان قرآن در استان به ثبت رسیده است.
حجت الاسلام سید محمد باقر حسینی اراکی با بیان اینکه افرادی که تحت آموزش قرار می گیرند برای سال بعد نباید رها شوند، اظهار داشت: به همین منطور «طرح رحله» راه اندازی شده که در آن افراد بطور مستمر تحت آموزش قرار گرفته و نخبگان قرآنی شناسایی می شوند که این طرح برای شروع از بین برادران ۱۴ تا ۲۲ سال ثبت نام به عمل می آورد.
وی افزود: یکی از رشته های مورد توجه معارف قرآن است، چرا که همه قرائت ها و تلاوت ها اگر معارف در آن نگنجد چندان برای جامعه مثمر ثمر نیست.
حسینی اراکی همچنین عمل به تعالیم قرآنی را مورد تاکید قرار داد و گفت: حفظ و تلاوت قرآن زمانی نتیجه می دهد که عامل به فرامین قرآن باشیم، لذا در راس همه ی تلاوت ها باید اخلاق قرآنی باشد.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه تصریح کرد: یک فرد قرآنی باید در بسیاری از زمینه ها الگویی برای دیگر افراد جامعه باشد.
احداث ۴ مرکز فرهنگی قرآنی در استان کرمانشاه در دست انجام است
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ۴ مرکز فرهنگی قرآنی با پیشرفت ۸۰ درصد در شهرستانهای اسلام آباد، هرسین و گیلانعرب رو به اتمام است و تلاش ما این است که این مراکز را در شهرستانهایی که فاقد آن هستند تاسیس کنیم.
حسینی اراکی همچنین با اشاره به قرار داشتن در هفته عفاف و حجاب، اظهار داشت: حجاب برای زن کرامت است و بانوان در برخورد با نامحرم باید غرور و تکبر داشته باشند که این خود از معانی عفاف و حجاب است.
وی حفظ پوشش های سنتی از سوی زنان را مورد تاکید قرار داد و افزود: زنانی که عفاف و حجاب را رعایت می کنند در آرامش هستند و هیچ خطری متوجه آنها نمی شود.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه تصریح کرد: زن ظرف تربیت و تعلیم و تعلم است و باید پاک باشد که افراد پاک و موفقی را به جامعه تحویل دهد.
گفتنی است، در این مراسم منتخبین طرح ملی تربیت حافظان قرآن کریم و مدیران برتر موسسات قرآنی میراث ماندگار استان تجلیل و جوایزی به آنان اهدا شد.