به گزارش خبرنگار مهر، حسن انتظار عصر پنج شنبه در نشست مشترک شورای برنامه ریزی استان های منطقه دو کشور گفت: دولت در زمینه های مختلف خود را متولی کرده است پس ما به ناچار مجبوریم که به متولیان خود مراجعه کنیم.
وی ادامه داد: امروز مردم به جای یارانه، شفاف سازی می خواهند، از سویی خواستار تفویض قدرت بیشتر به استانداران هستیم چرا که هم اکنون حتی معاونت حق ندارد که خود تصیم بگیرد و در استان حق اداره بانک ها را ندارند این چه اختیاری است که به استانداران داده شده است.
انتظاری با تاکید بر هماهنگی بیشتر بین مسئولان برای حل مشکلات گفت: چرا مسئولان مختلف در کنار هم نمی نشینند تا مشکلات اقتصادی را حل کنند از دولت انتظار داریم در این زمینه شفاف سازی کند.
وی افزود: متاسفانه شاهد اقدامات خودسرانه توسط بانک ها هستیم از سوی دیگر قانون نیز در کل کشور به شکل مساوی اجرایی نمی شود.
رئیس اتاق بازرگانی ارومیه ادامه داد: در استان آذربایجان غربی ۱۱ هزار و ۸۰۰ نفر مودی جدید شناسایی شده اما باید بررسی کنیم که در تهران این رقم چگونه است، اگر مهر مالیت تنها بر پیشانی برخی ها بخورد اقتصاد فلج می شود.
باید ابتدای امر به دنبال تامین بازار خود کشور باشیم
غلامحسین جمیلی نیز در این جلسه اظهار داشت: ما تورم ۴۰ درصدی را در سال های گذشته با تمام وجود حس کردیم اما هم اکنون آنچه نیاز داریم تکرار خاطرات گذشته نیست بلکه باید بتوانیم ادعا کنیم که چشم انداز کشور در سال های آینده چگونه خواهد بود.
رئیس اتاق بازرگانی زنجان با بیان اینکه باید همه کشور را منطقه ویژه اقتصادی کنیم، گفت: باید به تمامی مناطق کشور به عنوان منطقه خاص اقتصادی بنگریم.
وی افزود: ما تمام حواسمان به این است که نمایندگان عالی دولت در استان ها بتوانند راهگشای مشکلات ما باشند اگر ما نتوانیم در استان مشکلات خود را حل کنیم در سطح ملی قابل بررسی نیستند.
جمیلی با تاکید بر توجه بیشتر به بازار خود کشور گفت: ما جمعیت ۸۰ میلیونی در کشور داریم اما متاسفانه بازار این کشور بزرگ را رها کرده و به دنبال تصرف بازارهای پنج میلیونی دیگر کشورها هستیم در حالی که باید در ابتدا بازار ۸۰ میلیون نفر را در یابیم.
وی با انتقاد از کالای قاچاق گفت: اگر بخواهیم اقتصاد مقاومتی را با موفقیت به پایان برسانیم باید در پی مبارزه با قاچاق باشیم.