میان درود- مسئول امور بانوان فرمانداری میان درود گفت: هویت دینی دختران، یکی از دغدغه‌های اصلی جامعه است که براساس طرح توانمندسازی بانوان در این راستا و هویت بخشی دینی تلاش می‌شود.

لیلا رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اجرای طرح توان‌افزایی زنان در این شهرستان همگام و هم‌زمان با شهرستان‌های مختلف استان مازندران افزود: برگزاری دوره‌های مختلف آموزشی در راستای مهارت، بهداشت و سلامت ازجمله موضوعات این طرح است.

وی ادامه داد: با تلاش‌های مدیرکل امور بانوان استانداری مازندران، اکنون شاهد رشد قابل‌توجهی در برنامه‌های امور بانوان در سطح شهرستان‌های مختلف هستیم که باید این پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های مختلف بانوان در عرصه‌های مختلف شناسایی و از آن بهره ببریم.

مسئول امور بانوان فرمانداری میان درود با اشاره به برگزاری اولین دوره کلاس‌های آموزشی و کارگاهی طرح توان‌افزایی زنان در این شهرستان گفت: اجرای درست و موفق این طرح یکی از اولویت‌های مهم برنامه‌های سال جاری است که باقوت در حوزه خانواده و روشنگری در این زمینه کار می‌شود.

رضایی افزود: در اولین دوره از این کلاس‌های ۱۲۰ بانوی می‌اندودی که عمدتاً" از بانوان سرپرست خانواده در بهزیستی و کمیته امداد بودند شرکت کردند و دوره‌های مختلف مهارت و سلامت با حضور اساتید دانشگاهی ارائه شد.

وی بابیان اینکه نیمی از جامعه ما را بانوان و به‌تناسب آن دختران تشکیل می‌دهند که باید برای آینده آنان با برنامه منسجم و دقیقی وارد شویم، ادامه داد: با برنامه‌ریزی درست و اصولی برای این دختران جوانان و بانوان از توانمندی‌های مختلف آنان به‌درستی استفاده کنیم.

مسئول امور بانوان فرمانداری میان درود گفت: بانوان ما سرمایه‌های مهم جامعه ما در کنار مردان هستند که از توانایی‌های مختلفی برخوردارند و لذا باید با شناسایی دقیق مهارت‌ها و توانمندی‌های آنان، امکانات و شرایط لازم را برای استفاده از این ظرفیت‌ها فراهم کنیم.