به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علی جنتی در نشست اعضای شورای سیاستگذاری پایتخت فرهنگی جهان اسلام اظهار کرد: در برنامههای پیشبینی شده برای مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال ٢٠١٧ میلادی لازم است از تمامی نهادها و سازمانها و وزارتخانهها بخواهیم تا در صورت امکان برنامههای فرهنگی هنری خود را در سال ٢٠١٧ در مشهد مقدس برگزار کنند.
وی افزود: با برگزاری این برنامهها در مشهد مقدس میتوان به معرفی فرهنگ و هنر و صنایع دستی و میراث فرهنگی و هنری کشورمان به جهان اسلام پرداخت.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: باید به دعوت شخصیتها و نخبگان فرهنگی و هنری برای حضور در مشهد مقدس به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال ٢٠١٧ پرداخت و از این طریق نیز فرهنگ و هنر کشورمان را معرفی کنیم.
جنتی ادامه داد: بسیاری از برنامههای بینالمللی نهادها و سازمانهای مختلف که جنبه فرهنگی و هنری نیز دارند را میتوان در سال ٢٠١٧ در مشهد مقدس برگزار کرد.
وی، برنامهها و فعالیت های صورت گرفته اعضای شورای سیاستگذاری و دیگر دست اندرکاران دبیرخانه «مشهد پایتخت فرهنگ جهان اسلام در سال ٢٠١٧» را کاری ارزشمند توصیف کرد و گفت: برای همه ما باعث افتخار است که در این زمینه قدم برداریم.
در این نشست، معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: باید از انتخاب مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال ٢٠١٧ به عنوان یک فرصت استفاده کنیم و به ایجاد تعاملات پایدار فرهنگی با جهان اسلام بپردازیم.
سید عباس صالحی ادامه داد: به عنوان مثال کتابخانه آستان قدس رضوی به عنوان یک فرصت میتواند تعاملات پایدار فرهنگی با دیگر کتابخانههای جهان اسلام ایجاد کند که در سال ٢٠١٧ باید از این فرصت نهایت استفاده را برد.
استاندار خراسان رضوی نیز در ادامه با اشاره به مجموعه اقدامات صورت گرفته برای برگزاری فعالیتهای فرهنگی و هنری در مشهد مقدس برای سال ٢٠١٧ میلادی گفت: دستگاههای اجرایی و شهرداری مشهد اقدامات گستردهای به همین منظور انجام دادهاند.
علیرضا رشیدیان افزود: با سازمانها و مجمعهای مختلفی مذاکره کردهایم تا برنامهها و فعالیت های فرهنگی و هنری خود را در سال ٢٠١٧ در مشهد مقدس به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام برگزار کنند.