شادگان ـ امام جمعه شادگان بر لزوم تکریم ارباب رجوع در دستگاه‌های اداری شادگان تاکید کرد و گفت: تکریم ارباب رجوع باید سرلوحه کار مسئولین شهرستان باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید مجید شرفی در خطبه های نماز جمعه این هفته شادگان که در محل مسجد حضرت امیر المومنین(ع) برگزار شد، اظهار کرد: وظیفه اصلی همه مسئولان حل مشکلات مردم است چرا که مردم ولی نعمت و پایه و ستون انقلاب اسلامی هستند و نباید کاری کنیم که مردم از ما ناراضی باشند.

وی با تاکید بر ضرورت حضور پررنگ مسئولان در ادارات و تکریم ارباب رجوع افزود: مسئولیت، فرصت خدمتگزاری به مردم است که به تعبیر حضرت علی(ع) همچون ابر آسمان گذراست و مسئولان این فرصت را برای خدمت به مردم باید غنیمت بشمارند.

امام جمعه شادگان همچنین بر لزوم اهتمام مسئولان به ایجاد اشتغال برای جوانان تاکید کرد و گفت: امروزه جوانان ما با مشکلات زیادی روبه‌رو هستند که سرمنشأ همه آن‌ها از بیکاری شروع می‌شود و مسئولان باید به حل مشکل اشتغال جوانان اهتمام داشته باشند.

وی در ادامه خطبه ها، به روز فرهنگ پهلوانی و ورزش های زورخانه ای اشاره کرد و گفت: باید این روز بهانه ای برای ترویج اخلاق مداری در جامعه باشد چون امروز خلاء اخلاق به طور کامل خود را نشان می دهد.

حجت الاسلام شرفی تصریح کرد: ورزش ضامن سلامتی انسان است و ورزشکاران باید با تاسی از امیرالمؤمنین(ع) روحیه پهلوانی را در خود تقویت کنند تا برای همیشه ماندگار بمانند.

وی همچنین با اشاره به پنجم مردادماه سالروز نماز جمعه و اقامه اولین نماز جمعه رسمی در تهران به امامت آیت‌الله طالقانی تصریح کرد: نماز جمعه، فریضه حکومتی بوده و برپایی آن از نعمات نظام جمهوری اسلامی بر مردم ایران است.

امام جمعه شادگان با اشاره به جایگاه بسیار والای نماز جمعه، آن را یک «قرارگاه فرهنگی» و مهم‌ترین وظیفه‌ ائمه‌ جمعه را نیز «تبیین حقایق و هدایتگری فرهنگی و سیاسی» برشمرد و ادامه داد: قرارگاه نماز جمعه فرصت و جایگاهی بسیار مهم و ارزشمند برای خنثی کردن توطئه‌های دشمن، رفع شبهات، دفاع از اسلام و ارزش‌های اسلامی و ایستادگی و مقاومت در برابر هجمه‌های دشمن است.

وی از حضور باشکوه اقشار مختلف مردم و ولایتمدار و فهیم و همیشه در صحنه به ویژه کارکنان و مسئولین ادارات  شهرستان در نماز جمعه این هفته قدردانی کرد.