فتحالله معین در گفتوگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه در سفر رئیس جمهور به استان اصفهان طرح تامین آب آشامیدنی بروجن از حوضه آبریز زاینده رود مصوب شد، اظهار داشت: این پروژه بر اساس طراحی اولیه باید در محدوده استان چهار محال و بختیاری اجرا میشده و سهمیه آبی که برای این پروژه نیز تخصیص یافته است سرجمع آب اختصاص یافته به استان چهار محال و بختیاری است.
سامانه دوم آبرسانی اصفهان نقطه انتخاب برای برداشت آب بن – بروجن بود
وی با بیان اینکه پس از گذشته و زمان و برای اجرای این پروژه نقطهای درست روبروی سامانه آبرسانی دوم به منطقه اصفهان انتخاب شده است، افزود: این موضوع مورد اعتراض مسئولان، نمایندگان مجلس و اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان قرار گرفت.
رئیس کمیسیون امور اقتصادی و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه در طراحی پروژه برداشت آب به بروجن میزان برداشت آب دیده نشده بود، اظهار داشت: امکان داشت که برداشتها در حوزه چهارمحال و بختیاری در نقطه دیگر نیز اتفاق بیفتد و از این رو این موضوع با حساسیت مردم دو استان نیز همراه شد.
وی میزان برداشت آب بن بروجن را ۴۲ میلیون متر مکعب اعلام کرد و ابراز داشت: اگر محل آبگیر در ارضی اصفهان قرار گیرد توسعه مرز چهار محال را بدنبال خواهد داشت.
معین با اشاره به بازدید کارشناسان آب و فاضلاب و آب منطقهای چهار محال و بختیاری، آب منطقهای اصفهان و دفتر فنی استانداری اصفهان از محل اجرای پروژه برداشت آب بن – بروجن گزینه جابجایی این پروژه مورد توافق شد، اضافه کرد: بر این اساس طرح برداشت آب بن – بروجن به دلیل عدم جانمایی مناسب متوقف و محل جدید با نظر هیات کارشناسی مشخص شده است.
اضافه برداشت از حوضه آبریز زاینده رود در دستور کار چهارمحالیها
وی در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر مسئولان چهار محال و بختیاری به دنبال اضافه کردن مناطقی از استان چهار محال و بختیاری در طرح برداشت آب که در این طرح نبوده و همچنین اضافه کردن میزان برداشت آب از حوضه آبریز زاینده رود هستند، گفت: این اقدام غیر منطقی است و مسئولان استان اصفهان پیگیری لازم برای جلوگیری از این اقدامات را در دستور کار دارند.
رئیس کمیسیون امور اقتصادی و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان بیان داشت: محل جدید برداشت آب بن – بروجن به تاییدیه هیات کارشناسی رسیده و در صورت تایید وزارت نیرو اجرایی خواهد شد.