به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عطایینژاد چهارشنبهشب در جلسه هم اندیشی صنعت دام و طیور و صنایع وابسته به امور دام شرق مازندران در مجتمع هوتوی بهشهر اظهار داشت: دامداران خرده پا ازجمله اقشار آسیب پذیر در جامعه هستند که باید از حمایتهای لازم برخوردار شوند و با توجه به دیر پرداخت شدن پول شیر توسط کارخانهها، باید با ارائه تسهیلات کم بهره کمک کار آنان بود.
وی افزود: در بخش دام، زیر کشت رفتن زمینهای جلگه ای مشکلی است که این سالها با آن دست به گریبان هستیم و با کشت علوفه تضاد عمیق دارد چرا که در سالهای گذشته در فصل سرما مشکل علوفه نداشتیم و اکنون این مساله به دلیل کشت دوم وجود دارد و لذا باید تولید علوفه تجاری به دلیل صرفه اقتصادی مورد توجه قرار گیرد.
معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی مازندران در ادامه یکی از مشکلات مهم واحدهای تولیدی را عمر بالای واحدهای تولیدی عنوان کرد که نیازمند تسهیلات برای نوسازی و بهسازی هستند.
عطایی نژاد با بیان اینکه هم اکنون ۱۸ کشتارگاه صنعتی در مازندران فعال است که نیازمند شدید اعتبارات در خط تولیدهستیم، گفت: میزان ظرفیت کشتارگاه از ظرفیت تولید بالاتر است و نباید کشتارگاه جدید اضافه شود.
وی شرق مازندران را مهد دام و طیور در استان مازندران دانست که دارای استعداد بالقوه در این عرصه است که در همین راستا ۱۲ درصد دام استان وجود دارد و ۱۰ درصد شیر استان غیر از خودمصرفی و ۱۴ درصد گوشت سفید، ۱۰ درصد گوشت قرمز و ۳.۷ درصد تخم مرغ استان مازندران در شرق این استان تولید میشود.
معاون بهبود امور دامی جهاد کشاورزی مازندران با اعلام اینکه مازندران در ۱۴ محصول رتبه اول کشور رادار است، خاطرنشان کرد: تولید شلتوک برنج، مرکبات، کیوی، گل و گیاه، گوشت سفید، جوجه یکروزه و برخی از محصولات دیگر ازجمله افتخارات تولیدات استان مازندران است.