امیر جلالیان در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: امروز آموزش کمکهای اولیه به سه طریق حضوری، نیمهحضوری و غیرحضوری به مردم آموزش داده میشود.
وی از تغییر و به روزآوری دوره های آموزشی عمومی و همگانی امداد و کمک های اولیه خبر داد و اعلام کرد: هدف از برگزاری این دوره، توسعه آموزش کمک های اولیه در راستای آمادگی خانوادهها در برابر حوادث و بلایا است.
مدیر مرکز بین المللی آموزشهای تخصصی امداد و نجات هلال احمر اصفهان ادامه داد: عناوین دوره ها شامل آموزش حضوری – نیمه حضوری و غیر حضوری است که دوره آموزش حضوری کمک های اولیه به دوره ای اطلاق می شود که فراگیر در کلاس های نظری و عملی آن حضور می یابد. این دوره ۲۲ ساعته خواهد بود و اهداف کلی شامل؛ ارتقای میزان آگاهی عموم مردم در زمینه کمک های اولیه و تقویت مهارت های عموم مردم در زمینه کمک های اولیه است.
وی افزود: آموزش دهندگان همه افراد واجد شرایط دارای گواهینامه مربی گری معتبر در نظر گرفته شده اند و آموزش گیرندگان همه افراد علاقمند بالای ۱۵ سال و مکان آموزش شعب جمعیت هلال احمر در سراسر استان خواهد بود.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمراستان اصفهان تاکید کرد: سر فصلهای آموزشی در این دوره شامل کمکهای اولیه و اهداف آن، اصول ایمنی و قانونی در کمک های اولیه، روش مواجهه با مصدوم، خفگیها، احیای قلبی، ریوی، خونریزی، پانسمان، آسیبهای استخوانی، مفصلی و عضلانی، بانداژ، آتل بندی، حمل مصدوم، فوریت های پزشکی، مسمومیتها، نیش و گزش، و گاز گرفتگی، سوختگی ها، آسیبهای ناشی از گرما و سرما در نظر گرفته شده است و در پایان دوره برای پذیرفته شدگان در آزمون مربوطه گواهینامه صادر خواهد شد.
جلالیان اعلام کرد: در دوره آموزشی نیمه حضوری فرد علاقمند میتواند سرفصلهای دوره نیمه حضوری را از طریق مراجعه به پایگاه اینترنتی «خانواده آماده در مخاطرات (خادم)» با آدرس www.khadem.ir مطالعه و پس از دریافت فرم ثبت نام از شعب جمعیت هلال احمر محل سکونت خود، و تعیین تاریخ شرکت در دوره هشت ساعته آموزش عملی این دوره را به اتمام رساند و پس از شرکت در دوره هشت ساعته، تاریخ آزمون از طریق شعب به فراگیران اعلام و در صورت موفقیت، گواهینامه ۱۵ ساعته دریافت خواهند کرد.
وی با بیان اینکه دوره آموزش «غیر حضوری آمادگی در برابر مخاطرات» تاکید کرد: این دوره به دورهای گفته میشود که فراگیر بدون حضور در کلاس، مطالب آموزشی مورد نظر را فرا گرفته و پس از آن در آزمون شرکت کرده و گواهینامه مربوط را دریافت میکند و هدف از برگزاری این دوره، آشنایی با مخاطرات طبیعی و انسان ساخت مختلف که به صورت بالقوه سراسر کشور را تهدید می کند و به نحوی همه مردم به این آموزش ها نیازمند هستند، است.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمراستان افزود: آموزش در این دوره به صورت خود آموز بوده و بنابراین آموزش دهنده و آموزش گیرنده در این دوره، خود فرد است.
وی تاکید کرد: همه افرادی که توانایی خواندن و نوشتن را دارند ، میتوانند در این دوره شرکت کننده، سرفصلها و منابع آموزشی این دوره، در پایگاه آموزشی خانواده آماده در مخاطرات (خادم) به آدرس اینترنتی khadem.ir موجود است که برای تمام فراگیران، قابل دسترس است.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمراستان اصفهان بیان کرد: سرفصل های آموزشی این دوره شامل ضرورت آمادگی در برابر مخاطرات، آشنایی با مخاطرات طبیعی – آشنایی با مخاطرات انسان ساخت و آماده شوید در نظر گرفته شده است.
وی بیان داشت: در دوره آموزش غیر حضوری، فراگیر پس از دریافت محتوای آموزشی موجود در پایگاه اینترنتی «خادم»، برای ارائه مدارک (تصویر کارت ملی و یک قطعه عکس) جهت تشکیل پرونده آموزشی و تکمیل فرم ثبت نام به مراکز آموزشی و شعب جمعیت هلال احمر محل سکونت خود مراجعه کرده و مسئولین شعب تاریخی را برای شرکت فراگیر در آزمون اعلام خواهند کرد که پس از موفقیت در این مرحله نیز گواهینامه صادر خواهد شد.