بشرویه- مدیر صندوق حمایت از بخش کشاورزی بشرویه گفت: تاکنون ۸۲۰ فقره تسهیلات قرض الحسنه به ارزش ۷۱ میلیارد و ۲۰ میلیون ریال توسط این صندوق در شهرستان پرداخت شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اسماعیلی صبح سه شنبه در بازدید مسئولان وزارت جهاد کشاورزی از این شهرستان بیان کرد: صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان بشرویه با ۳۰۷ سهامدار و سرمایه اولیه بیش از ۲ میلیارد تومان در ششم مردادماه سال ۹۲ تاسیس شده است.

وی افزود: پس از شروع فعالیت و با دومین مرحله افزایش سرمایه در مهر ماه ۹۴، سرمایه این صندوق به بیش از ۳ میلیارد تومان رسید.

اسماعیلی بیان کرد: در حال حاضر ۳۸۶ نفر با احتساب شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از بخش کشاورزی سهامدار این صندوق هستند.

مدیر صندوق حمایت از بخش کشاورزی بشرویه گفت: در این صندوق ۴۸ درصد سهام دولت و ۵۲ درصد سهام بخش خصوصی است.

وی با اشاره تسهیلات پرداختی این صندوق افزود: تاکنون ۸۲۰ فقره تسهیلات قرض الحسنه به ارزش ۷۱ میلیارد و ۲۰ میلیون ریال پرداخت شده است.

اسماعیلی همچنین از پرداخت ۸۰ فقره تسهیلات خدماتی و حمایتی به مبلغ ۲۳.۵ میلیارد ریال از محل منابع داخلی صندوق با نرخ ۷ تا ۱۸ درصد خبرداد.

مدیر صندوق حمایت از بخش کشاورزی بیان کرد: تاکنون ۵۴۰ نفر از بهره برداران بخش کشاورزی به بانک های طرف قرار داد صندوق جهت دریافت تسهیلات به ارزش ۱۰۹ میلیارد ریال از محل کارکرد حساب صندوق معرفی شده‌اند.

اسماعیلی همچنین توزیع با تخفیف و مدت دار ذرت علوفه ای سیلو شده، توزیع مدت دار نهاده هایدام و طیور، اجرای طرح تثبیت هزینه برداشت غلات با کمباین، همکاری در طرح کشت و توسعه دانه های روغنی(کلزا)، بیمه محصولات کشاورزی و دامی به صورت غیر نقدی، حمایت از مخترع دستگاه برداشت پنبه و توزیع کاه ارزان قیمت و مدت دار را از جمله اقدامات این صندوق عنوان کرد.

وی نیز از ارائه تسهیلات به سهامداران جهت خرید دام، علوفه و سایر نهاده های دام و طیور با حجم و تناژ بالا خبرداد و افزود: این طرح ویژه برای سهامداران فعال و با تولید بالا در حوزه دام و طیور شهرستان ارائه و اجرا گردید.

اسماعیلی ادامه داد: در این طرح چهار واحد دامداری و مرغداری شهرستان جهت تامین نقدینگی واحد بهره برداری خود از تسهیلات کم بهره ۱۴ درصد در بازه های زمانی ۱ تا ۶ ماه استفاده کردند.

وی میزان مشارکت صندوق برای مجموع واحدها را یک میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: این میزان بسته به شرایط واحد مرغداری و یا دامداری و میزان نهاده مورد نیاز، از ۵۰ تا ۷۰ درصد جهت تامین نقدینگی متغیر است.

مدیر صندوق حمایت از بخش کشاورزی اظهار داشت: در این طرح، تامین نقدینگی به صورت ارائه تسهیلات کم بهره و با تضمین آسان از محل منابع داخلی صندوق در اختیار قرار می‌گیرد.

وی در پایان با اشاره به ۱۰ صندوق خرد زنان روستایی خواستار تجمیع و تامین سهم دولت شد.