به گزارش خبرنگار مهر، حمید ملانوری پیش از ظهر سه شنبه در نخستین جلسه کمیسیون روحانیان و اقتصاد مقاومتی همایش «رفسنجان، تدبیر، تلاش و توسعه» اظهار داشت: در دوره حاضر دو دغدغه مهم وجود دارد که توجه به مسائل فرهنگی و اقتصادی است، این دو مکمل هم بوده و به هم وابسته هستند و اگر در هر یک از آنها مشکلی ایجاد شود روی دیگری تأثیر دارد.
وی افزود: سیاستهای اقتصاد مقاومتی که از سوی رهبر معظم انقلاب ابلاغ شده چند نکته مهم دارد که دانشبنیان بودن، عدالت محور، مردم محور، دروننگر و برونزایی از جمله آنها است.
وی ادامه داد: در دو سال گذشته با تشکیل ستاد مثلث توسعه اقتصادی در استان به ایده استاندار کرمان و در رفسنجان توفیقاتی در این ستاد داشتیم، یکی از اهداف و توفیقات این ستاد در کنار ایجاد وحدت و همدلی جلب اعتماد سرمایهگذاران بخش خصوصی بود.
ملانوری افزود: در زمینه مسائل فرهنگی شهرستان قبل از سال، شعار بومی تحکیم بنیان خانواده با موضوع شیرینسازی زندگی و برای اقتصاد شهرستان شعار «رفسنجان، تدبیر، تلاش و توسعه» را طراحی کردیم.
فرماندار رفسنجان با بیان اینکه بهترین راه برونرفت از مسائل و مشکلات اقتصادی اجرایی کردن سیاستهای اقتصاد مقاومتی است، تصریح کرد: همایش «رفسنجان، تدبیر، تلاش و توسعه» با هدف پیداکردن راهی علمی و میانبر در قالب مدیریت و دانش بومی و محلی با توجه به ظرفیتهای منطقه برای رونق اقتصادی، ایجاد اشتغال، ایجاد نشاط اجتماعی و کاهش آسیبهای اجتماعی برگزار میشود.
وی تصریح کرد: ما باید در رفسنجان دولت محلی و ظرفیت بومی تشکیل دهیم و از ظرفیتها و امکانات خودمان استفاده کنیم.
این مسئول یادآور شد: در این همایش با تدبیری خردمندانه و از روی خرد جمعی تلاش کنیم تا با استفاده از تمام ظرفیت های شهرستان به توسعه نسبی برسیم.
فرماندار رفسنجان با اظهار این مطلب که در این همایش به دنبال معرفی رفسنجان به معنای واقعی و امروزی هستیم، اظهار داشت: رفسنجان بر اساس تعاریف عامیانه در کشور به عنوان شهرستانی توسعه یافته از آن نام می برند و در ارزیابی دستگاههای دولتی هم همین است چون در سالهای گذشته مردم با تلاش و سختکوشی به توسعه زیرساختهای شهرستان کمک کرده و و در مشارکتهای مردمی رتبه نخست را کسب کردند اما اکنون با وجود خشکسالی هایی سالهای اخیر برخی خیرین در امور زندگی خود نیز مانده اند.
وی ادامه داد: ظرفیتهای شهرستان در زمینه های مختلف از جمله گردشگری فراوان است اما باید این پتانسیل ها مدیریت شده و به خوبی از آنها بهره برد.
ملانوری با بیان اینکه سرمایههای مردم باید به خدمت توسعه شهرستان بیاید، ابراز داشت: به دنبال این هستیم که نگاه کشور را در بخش خصوصی و نهادها به رفسنجان جلب کنیم.
فرماندار رفسنجان در ادامه روحانیون را به عنوان قشری تأثیرگذار خواند و گفت: پیاده کردن اقتصاد مقاومتی که مطالبه رهبر انقلاب است تنها به عهده دولت نیست بلکه همه بخش ها باید به کمک بیایند بخصوص روحانیون که تریبون را در اختیار دارند و می توانند تأثیرگذار باشند.
وی خواستار همکاری روحانیون در برگزاری و پیشبرد این همایش شد و افزود: بجای مدیریت جناحی باید با مدیریت جهادی عمل کرد و بواسطه اعتمادی که مردم به روحانیت دارند باید بدانند این همایش هدفی جز توسعه و رشد شهرستان ندارد و می خواهد از تمام ظرفیت های شهرستان استفاده کند.
ملانوری همچنین به برنامه این همایش اشاره کرد و با اظهار این مطلب که برای این همایش 11 کمیسیون تشکیل شده است، بیان داشت: جشنواره بازیهای بومی محلی کشور، برگزاری نمایشگاه توانمندیهای رفسنجان و همایش تخصصی با با حضور نخبگان رفسنجانی در داخل و خارج از کشور از جمله برنامه های این همایش است.