مدیرگروه فیلم و سریال شبکه دو سیما با اشاره به تغییرات جدید در سیاستگذاری های معاونت سیما اعلام کرد که قرار است گروه های فیلم و سریال در شبکه ها فعال تر شوند.

مسعود صباح مدیرگروه فیلم و سریال شبکه دو سیما درباره تغییرات جدیدی که قرار است در گروه های فیلم و سریال شبکه ها و همکاری با مرکز امور نمایشی سیما رخ دهد به خبرنگار مهر گفت: این تغییرات براساس تعریف ساختاری جدیدی است که رخ داده است. شبکه های تلویزیونی تولیدات خود را خواهند داشت و از این پس مرکز امور نمایشی سیما تولیدات شبکه ها را پشتیبانی می کند.

وی ادامه داد: اقدامات مرکز امور نمایشی سیما در این ساختار مانع تصمیمات شبکه ها نیست. شبکه ها با توجه به تعاریفی که دارند از سیاست ها و ماموریت های کلانی برخوردارند. به طور مثال اگر شبکه دو در حوزه موضوعات خانوادگی و اجتماعی ماموریت دارد طبیعتا همه ساختارهای برنامه سازی و همچنین سریال سازی اش با توجه به این ماموریت تعریف می شود.

صباح در توضیح بیشتر درباره ماموریت گروه های فیلم و سریال شبکه ها عنوان کرد: مرکز امور نمایشی سیما برای متمرکز شدن بخش نمایشی تاسیس شد و طی این مدت به دلیل مسایل مالی و بودجه ای حمایت ها از ساخت سریال ها کمتر صورت گرفت. حالا با سیاست گذاری های جدید از سوی میرباقری معاون سیما روحیه امیدبخشی در سازمان بوجود آمده است و در این تغییرات شبکه ها تصمیم گیر اصلی در تولید سریال ها هستند. هر شبکه ای با توجه به نوع ماموریتی که دارد دست به انتخاب می زند و مرکز امور نمایشی سیما نیز همانطور که گفته شد جنبه حمایتی خود را به صورت مالی و حتی معنوی ارایه خواهد کرد.

مدیرگروه فیلم و سریال شبکه دو اضافه کرد: به طور مثال در شبکه دو غیر از ماموریت اصلی این شبکه سیاست های دیگری هم پیگیری می شود از جمله اقتصاد مقاومتی، حمایت از تولیدات داخلی، آسیب های اجتماعی و... که در همه شبکه ها به نوعی وجود دارد و به طور خاص شامل این شبکه هم می شود. سریال ها اکنون در خود شبکه ها تصویب می شود و براساس این سیاستِ  معاون سیما ساخت سریال ها تسریع خواهد شد و شبکه ها به این ترتیب از نوعی نظم مالی هم برخوردار خواهند بود.  

مدیرگروه فیلم و سریال شبکه دو با اشاره به پشتیبانی معنوی مرکز امور نمایشی سیما تصریح کرد: مرکز در این تصمیمات پشتیبانی و غنی سازی فکری کار را بر عهده دارد و همچنین جلوی موازی کاری ها را خواهد گرفت.

صباح در پایان درباره اینکه چه باید کرد که از وضع موجود در حوزه ساخت سریال به وضع مطلوب سوق پیدا کنیم، مطرح کرد: ساختارهای سریال سازی ما نیاز به بازنگری دارد. بخشی از این تغییر ساختار به تولید سریال های زودبازده و با کیفیت مربوط می شود و باید به سمت کارهای کم‌هزینه برویم که با این شیوه می توان از هنرمندان بیشتری بهره گرفت.