ساری - مدیرکل آموزش‌وپرورش مازندران گفت: تاکنون دو هزار و ۶۷ مدرسه استان هوشمند شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی قاسمی بعدازظهر چهارشنبه در جلسه شورای آموزش‌وپرورش که در سالن شماره ۲ برگزار شد اظهار داشت: مازندران در رشته‌های آزمایشگاهی در کشور رتبه سوم را دریافت کرد درحالی‌که در سال گذشته رتبه هجدهم را کسب کرده بود.

وی با اشاره به‌ضرورت نظارت و کنترل بر مدارس غیرانتفاعی استان گفت: کارگروه نظارت از سال گذشته تشکیل و اطلاعات و گزارش‌های موردنیاز از مدارس و دیوان محاسبات دریافت شد که این نظارت شامل دو گروه آموزشگاه‌های علمی و مدارس غیردولتی می‌شود.

مدیرکل آموزش‌وپرورش بابیان این‌که ساماندهی تعداد ۶۲۴ مدرسه غیردولتی و یک هزار آموزشگاه علمی آزاد و زبان انگلیسی در دستور کار قرارگرفته است گفت: در این فرایند، نظارت مردم و بازگشایی فرصت‌ها برای انتخاب بهترمردم در نظر گرفته‌شده است.

قاسمی زمینه‌سازی برای کاهش تصدی‌گری دولت و ایجاد تنوع و حق انتخاب اولیا درزمینهٔ آموزشگاه‌های باکیفیت برای فرزندان را از اهداف تشکیل مدارس غیردولتی وآموزشگاهای علمی آزاد دانست.

وی با اشاره به این‌که درمجموع دو هزارو ۶۷ مدرسه هوشمند در استان وجود دارد تصریح کرد: توسعه متوازن مدارس غیردولتی وآموزشگاهای علمی آزاد و زبان خارجه  در دستور کار است..

قاسمی افزایش شهریه مدارس غیردولتی را بین ۱۰ تا ۱۵ درصدی عنوان کرد و گفت: در دولت تدبیر و امید و طی سه سال اخیر افزایش شهریه به روال عادی و متناسب با ظرفیت مناطق بوده است.

مدیرکل آموزش‌وپرورش مازندران، چالش‌ها و آسیب‌های تأسیس مدارس غیردولتی را، عدم اجرای قانون تأسیس مدارس غیردولتی، عدم وجود فضای مناسب آموزشی عنوان کرد و گفت: در سطح استان به دلیل کمبود زمین و قیمت بالای ساختمان، ۷۰ درصد مدارس استیجاری هستند.

وی تأکید کرد: برای رفع چالش‌ها نیازمند انسجام مدیریتی در سطح استان هستیم، همچنین مدارسی که توانایی پرداخت حقوق و حق بیمه شاغلین خود را ندارند نیازمند حمایت هستند.

قاسمی عنوان کرد: طرح تفصیلی برای نظارت مدارس غیردولتی باید تصویب شود و آموزش‌وپرورش زمین‌ها و مکانهای مازاد خود را در اختیار توسعه مدارس غیردولتی قراردهد.