به گزارش خبرنگار سياسي "مهر"، احمدي نژاد در اين كنفرانس خبري با اعلام آمادگي خود براي مناظره با بوش رييس جمهور آمريكا، گفت: براي اينكه روشن شود ديگر در جهان امروز نمي توان با زور و سلاح و امتياز و داشتن حق ويژه وتو كشورها را در اختيار خود داشت، بنده آقاي بوش را به يك مناظره مستقيم دعوت مي كنم تا راه حل هاي برون رفت از شرايط جهان را اعلام كنيم، آنها هم قول دهند كه هيچ گونه سانسوري در اين مناظره نداشته باشند.
ريس جمهور افزود: بنده براي اينكه اين مناظره هيچ گونه سانسوري در آن نباشد، از تمامي رسانه ها نيز مي خواهم تا در اين مناظره حضور داشته باشند و هر كدام از رسانه ها كه سئوالي داشتند، طرفين كه در توانشان بود به آن سوال پاسخ دهند.
وي ادامه داد: ما ديدگاههايمان را اعلام مي كنيم و آنها نيز مطرح كنند، سپس اجازه دهيم ملت ها انتخاب كنند.
بنا بر اين گزارش ، محمود احمدي نژاد همچنين در آغاز سومين كنفرانس خبري خود با خبرنگاران، رئيس جمهور همچنين با تبريك ميلاد حضرت ابوالفضل (ع)، به طرح سئوالي تازه در عرصه بين الملل پرداخت و در پي بي پاسخ ماندن سئوالاتش از سوي سران برخي كشورها اين سئوال را در كنفرانس خبري خود مطرح كرد كه مناسبات ناشي از جنگ دوم جهاني تا كي بايد ادامه پيدا كند.
وي با بيان اينكه در طول سال گذشته سئوالاتي را در خصوص مناسبات حاكم بر روابط بين الملل مطرح كرده است ، اما برخي هنوز از پاسخ دادن به آن خودداري مي كنند اين سئوال را مطرح كرد كه "مناسبات ناشي از جنگ دوم جهاني تا كي بايد ادامه پيدا كند؟"
احمدي نژاد گفت: نگاهي به عرصه جهاني در 60 سال گذشته بياندازيد، فاصله بين كشورهاي محروم و برخوردار بيشتر شده است، فضاي نا امني و تهديد امروز در عالم گسترش يافته است و مسابقه تسليحاتي بسيار سنگين بين برخي قدرت ها فضاي تهديد را به همه عالم حاكم كرده است.
رئيس جمهور افزود: امروز ملت ها از آينده خود اطمينان ندارند و هيچ كس چشم انداز روشني را براي فرداي بشريت نمي بيند ، تبعض ها ، اشغال كشورها، حق كشي ، جنگ ها و چپاول ثروت ملتها به گستردگي ادامه دارد و تحريك اقوام و ايجاد درگيري ها داخلي ، تفرقه ها و نفاق ، تهاجم ملتهاي بي پناه هر روز گسترده تر از ديروز است.
وي تضعيف مباني اخلاقي و بنيانهاي خانواده و ترويج فساد اقتصادي، سوء استفاده ها ، تقلب ها ، رشوه گيري ها را از ديگر مناسبات ناشي از جنگ جهاني دوم برشمرد.
احمدي نژاد تاكيد كرد: امروز در ديپلماسي كشورها آثاري از صداقت و پاكي و تلاش براي كرامت انساني ديده نمي شود و سياست به عنوان طراحي مزورانه و دروغ و فريب تعريف شده است.
وي با بيان اينكه غارث ثروت ملت ها در 60 سال اخير به گستردگي ادامه دارد به غارت منابع اصلي ايران توسط انگليس و بعد از آن توسط آمريكا اشاره كرد.
رئيس جمهور با تاكيد بر اينكه در خاورميانه پايه يك درگيري دائمي گذاشته شده است و رژيم صهيونيستي فرصت آرامش را از ملت فلسطين و ملتهاي منطقه سلب نموده است به دهها جنگ رژيم صهيونيستي با ملت فلسطين و چندين جنگ تحميلي اين رژيم عليه ملتهاي همسايه از جمله لبنان اشاره كرد و گفت: جالب است كه همه اين رژيم بر پايه يك داستان بنا نهاده شده است كه امروز سئوال ازاين داستان يك جرم است.
وي افزود: برخي دولتها سئوال و ترديد راجع به مقدس ترين مفاهيم بشري را روا مي دارند و حتي توهين به پيامبران الهي تحت عنوان آزادي بيان توجيه مي شود اما سئوال از چگونگي برپايي جنگ جهاني دوم و آثار اين جنگ ممنوع و با زندان و مجازات همراه است.
احمدي نژاد گفت: امروز با يك هجوم سنگين فرهنگي به فرهنگ ها و خرده فرهنگ ها مواجه ايم، تحقير ملت ها با حد اعلاي درجه ادامه دارد تا جايي كه برخي ملتها به خاطر گناه نكرده بايد تاوان پس بدهند و حق ندارند در علم و فلسفه و سياست و مديريت جهان دخالت كنند.
رئيس جمهور ياد آور شد ظلم تا آنجاست كه برخي ملتها 60 سال بايد غرامت بدهند و معلوم نيست پايان اين غرامت دهي كجاست، عده اي در جهان خود را مالك دنيا مي شناسند و تابع هيچ قانوني نيستند، خود را فرا قانون مي دانند، جنگ راه مي اندازند و بعضا صلح را تحميل مي كنند.
وي تاكيد كرد: اين شرايط زندگي بشر را به زنگي پر از تهديد و ناامني تبديل كرده است ، مسابقه تسليحاتي ، هسته اي و شيميايي وضعيت زندگي را بسيار پيچيده تر از 60 سال قبل ساخته است.
احمدي نژاد با بيان اينكه انحصارطلبي در علم و فناوري تحت عنوان صلح طلبي خود را به ملت ها تحميل مي كند افزود: امروز برخي كشورها براي خود امتياز ويژه قائلند، در شوراي امنيت داراي امتياز ويژه هستند.
وي افزود: آمريكا و انگليس كه منشاء بسياري از جنگها و تنش ها هستند در شوراي امنيت كه بايد حافظ صلح و امنيت در جهان باشد داراي حق ويژه هستند و اگر به حقوق ملتها تجاوز كنند هيچ مرجعي براي آن ملت وجود ندارد.
وي در اين راستا به جنايات آمريكا اشاره كرد وگفت: امروز مردم عراق كه از مظالم آمريكا و جنايات سربازان آمريكايي به تنگ آمده اند به كجا بايد شكايت كنند، امروز مردم لبنان براي استيفاي حقوق خود و شكايت از آمريكا و انگليس كه مانع از تصويب سريع آتش بس شدند به كجا بايد شكايت ببرند.
رئيس جمهور ادامه داد: اگر مجمع عمومي سازمان ملل چيزي را عليه آمريكا و انگليس تصويب كند چه كسي بايد آن را به كرسي بنشاند.
وي با بيان اينكه آمريكا خود را معادل جامعه جهاني مي شمارد تاكيد كرد: اين وضعيت ادامه شرايط بعد از جنگ جهاني است.
ادامه دارد....