قزوین- مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین تعداد حامیان استان قزوین را که در طرح های اکرام ایتام و محسنین با این نهاد همکاری دارند را ۲۸ هزار نفر اعلام کرد.

هدایت صفری در گفتگو با خبرنگار مهر، انفاق و نیکوکاری را وظیفه همگانی خواند و بیان کرد: یکی از ویژگی های جامعه اسلامی برجستگی فرهنگ انفاق و نیکوکاری در میان اقشار مختلف است.

وی ادامه داد: در این زمینه وضعیت استان به نسبت جمعیت از استان های دیگر مطلوب تر است ولی قطع یقین با اهداف بالاتر فاصله داریم که باید با حرکت رو به جلو فاصله خود را با هدف کمتر کنیم.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین در تشریح وضعیت اجرای طرح های اکرام ایتام و محسنین گفت: در طرح اکرام ایتام ۲۴ هزار و ۴۸ نفر و در قالب طرح محسنین سه هزار و ۷۵۳ نفر به عنوان حامی با این نهاد ارتباط دارند که نزدیک به ۲۸ هزار نفر به عنوان حامی با این نهاد ارتباط دارند.

وی اضافه کرد: در قالب طرح اکرام ایتام یک هزار و ۸۷۵ یتیم و در قالب طرح محسنین یک هزار و ۸۲۵ نفر دارای حامی هستند که در کنار کمک های مادی، ارتباط معنوی و عاطفی نیز با افراد تحت حمایت خود دارند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین به وضعیت استان قزوین اشاره کرد و افزود: در حال حاضر استان قزوین در اغلب حوزه های فعالیت خویش از استان های پیشتاز کشور است از این رو می توان گفت که استان قزوین ظرفیت های بیش از این را نیز دارد.

وی خاطرنشان کرد: این نهاد تلاش می کند تا با استفاده از ظرفیت های مختلف فضای سبقت در خیرات را در جامعه گسترش دهد تا بدین ترتیب فرهنگ انفاق در جامعه نهادینه شود به گونه ای که دل ها برای یکدیگر بتپد.

صفری یادآورشد: انتظار ما از این حامیان این است که در کنار کمک های مادی خویش، گامی بلندتر برداشته و از دیگر اقشار نیز دعوت کنند تا در زمینه کمک به نیازمندان و محرومان مشارکت کنند.

ایجاد ۵۲۹ فرصت شغلی برای مددجویان تحت حمایت

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین از ۵۲۹ فقره اشتغال زایی برای مددجویان تحت حمایت این نهاد تا پایان تیر ماه ۱۳۹۵ خبرداد.

هدایت صفری اشتغال زایی را رویکرد و سیاست اساسی و اصلی کمیته امداد امام (ره) دانست و بیان کرد: کسی که دچار فقر و نداری می شود باید تلاش شود تا خود و خانواده اش از این مشکل رهایی یابند.

وی ادامه داد: اگرچه مساعدت مالی مرهمی بر زخم امروز اوست ولی این اقدام نمی تواند درمانگر مشکل فقر در این خانواده باشد از این رو با ایجاد اشتغال برای این فرد و درآمدزایی دیگر او به کسی محتاج نخواهد بود.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین ارتقای درآمد و تثبیت این درآمد را مهم برشمرد و اضافه کرد: کسی که به هر عاملی نیازمند شده، با اقدام های حمایتی و آموزشی می تواند دوباره در عرصه کار و تلاش حاضر شده و به فعالیت بپردازد.

وی افزود: اگر خانواده ای صاحب درآمد شود دیگر نیازمند نبوده و دست نیاز به سوی کسی دراز نخواهد کرد و در این صورت است که عزت خانواده به صورت واقعی حفظ می شود از این رو ما به هیچ وجه استمرار سیاست کمک های بلاعوض را قبول نداریم و برای عزتمندی مددجویان تلاش می کنیم.

صفری با اشاره به اقدامات انجام شده عنوان کرد: تا پایان تیر ماه سال جاری در مجموع ۵۲۹ فقره اشتغال زایی داشته ایم که در قالب طرح خودکفایی ۳۶۷ فقره، توان افزایی ۵۵ فقره، کارانگیزی ۲۶ فقره و کاریابی و تعامل با کارفرمایان ۸۱ فقره اشتغال زایی داشته ایم.

وی اعلام کرد: البته استان قزوین تعهدش در ایجاد اشتغال یک هزار و ۳۱۰ فقره است که تاکنون از برنامه پیش بینی شده جلوتر هستیم.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین گفت: تا پایان تیر ماه سال جاری تعداد ۴۴۸ فقره تسهیلات اشتغال زایی به ارزش ۵۸ میلیارد و ۳۶۵ میلیون ریال پرداخت شده است همچنین ۷۳۱ نفر در برنامه های آموزش های مهارت آموزی شرکت کرده اند.

وی یادآورشد: ما تلاش می کنیم تا بستری را فراهم کنیم تا نیازمند با استفاده از توان خویش و ظرفیت های فراهم شده رشد کرده و به استقلال معیشتی برسد.