بندرعباس - استاندار هرمزگان گفت: تمامی برنامه‌ها را باید برای کاهش آسیب‌ها به کار بگیریم و نیاز است در مبارزه با مواد مخدر رویکردها، ابتکارات و ایده‌های جدید و کاربردی داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر، جاسم جادری ظهر دوشنبه در لسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان هرمزگان بیان داشت: در مدارس و دانشگاه‌ها باید رویکرد آموزشی و آگاهی‌بخشی داشت تا از این مسیر جامعه را از تبعات پدیده مواد مخدر آگاه کرد.

جادری اظهار داشت: حاشیه ‌نشینی، طلاق و بیکاری که از آسیب‌های اجتماعی به شمار می‌روند،‌ از تاثیرات وجود اعتیاد به مواد مخدر در جامعه است.

وی با بیان اینکه بیکاری نقشی مهم و اساسی در شیوع اعتیاد دارد، افزود: با توسعه مهارت آموزی و ایجاد اشتغال، می‌توان تبعات و اثرات پدیده‌ مواد مخدر را کم کرد.

استاندار هرمزگان ادامه داد: در مدارس و دانشگاه‌ها نیز باید رویکرد آموزشی و آگاهی‌بخشی داشت تا از این مسیر جامعه را از تبعات پدیده مواد مخدر آگاه کرد.

جادری اظهار داشت: سمن‌ها، روحانیون، رسانه‌ها و فعالان و نخبگان می توانند در این زمینه کمک بسیاری داشته باشند و نیاز است آگاهی بخشی و آموزش لازم در مبارزه با مواد مخدر را به جامعه داشته باشند. تمامی برنامه‌ها را باید برای کاهش آسیب‌ها به کار بگیریم و نیاز است در مبارزه با مواد مخدر رویکردها، ابتکارات و ایده‌های جدید و کاربردی داشته باشیم.