گرگان- معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: استان گلستان در تشکیل پرونده الکترونیک بیماران روند خوبی داشته است و از نظر مشارک مردمی و خیرین دارای پتانسیل بالایی است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر سیاری در آئین بهره برداری از ۲۰ پروژه بهداشتی درمانی استان گلستان که عصر چهارشنبه در سالن شهید آوینی دانشگاه علوم پشکی استان گلستان برگزار شد، اظهار کرد: با گسترش دانشگاه های علوم پزشکی در کشور شاهد گسترش خدمات بهداشتی و درمانی هستیم. کیفیت زندگی مردم و طرح تحول سلامت نیز فرصت خوبی برای بازسازی این سیستم است.

وی ادامه داد: سه مشکل اساسی آسیب های اجتماعی، بیماریهای غیر واگیر و بیماریهای واگیر برای مردم ما وجود دارد. در حال حاضر یکی از بهترین کشور هایی هستیم که از نظر پوشش واکسیناسیون به صورت رایگان توانستیم این بیماریها را کنترل کنیم و به موفق به کسب جایگاه های برتر کشور شده ایم.

او با بیان اینکه برنامه پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر از مهمترین برنامه های حوزه سلامت است، افزود: این برنامه به زودی در چند استان کشور از جمله گلستان اجرا خواهد شد.

 در ادامه این مراسم تقی ریاحی رییس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان گفت: در سال ۹۲ مهترین دغدغه مردم در مناطق مرزی و روستایی استان گلستان دغدغه بهداشت بود و هدف ما نیزاین بود تا اگر کوچکترین نقصی در هر حوزه وجود دارد را برطرف کنیم. در بحث کیفیت و کمیت اتفاقات خوبی افتاده و توانسته ایم در کمتر از ۶ ماه پروژه ها را به اتمام برسانیم و این اراده نیز وجود دارد تا قبل از سال در بحث زیر ساختها به نتایج مطلوبی برسیم.

ریاحی تصریح کرد: پرونده الکترونیک و نظام ارجاع دو کار بزرگی است که توسط استان گلستان انجام شده است و هماهنگی بین این دو از اهمیت بالایی برخوردار است که اقدام بسیار خوبی است.

وی مهمترین اولویت های استان گلستان را در بخش دیابت، سوانح و حوادث، تالاسمی و شیوع دیابت عنوان کرد و گفت: بسیاری از سازمان ها با دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان همراه بوده اند و قدم های مثبتی در زمینه های کاری برداشته اند. پرونده الکترونیک استان گلستان می تواند به عنوان یک نمونه در سطح کشور شناخته شود.