به گزارش خبرنگار مهر، شکرالله حسن بیگی پیش از ظهر دوشنبه در نشست کارگروه امور اجتماعی و فرهنگی استان مرکزی در اراک اظهار داشت: آسیب های اجتماعی از جمله اعتیاد و طلاق در استان مرکزی طی سال های گذشته روند رو به افزایش داشته اند که این افزایش قابل تامل است.
وی افزود: در حال حاضر استان مرکزی در کشور جزو ده استانی است که شرایط ویژه ای از نظر میزان آمار طلاق دارد و اقدام برای تغییر و بهبود این وضعیت ضروری است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی بیان کرد: مقرر است کارگروهی برای ساماندهی وضعیت آسیب های اجتماعی و تصمیم گیری در این زمینه در استان مرکزی تشکیل شود و به پیگیری وضعیت این آسیب ها و اقدامات صورت گفته در راستای کاهش آنها بپردازد.
حسن بیگی خاطرنشان ساخت: مساله افزایش طلاق به عنوان یکی از آسیب های اجتماعی که در استان طی سال های اخیر رو به افزایش بوده باید طی تصمیم گیری های کارشناسی و برنامه ریزی های جدی کاهش یابد و کاهش این آمار به کاهش بروز دیگر آسیب های اجتماعی نیز کمک خواهد کرد.
وی افزود: برخی از آسیب های اجتماعی همچون طلاق و اعتیاد نه یک فرد بلکه خانواده و اجتماع را تحت تاثیر منفی خود قرار می دهند بنابراین باید چاره اندیشی جدی برای آنها صورت پذیرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی تصریح کرد: باید عواملی که در بروز هر یک از آسیب های اجتماعی دخیل هستند مورد ارزیابی قرار گیرد و در مسیر کاهش این عوامل گام برداریم به طور مثال ۲۸عامل برای وقوع طلاق عنوان شده که در استان مرکزی طی سال های اخیر این عوامل به ۱۰ مورد کاهش یافته است.
حسن بیگی گفت: برای مهار برخی آسیب های اجتماعی نیازمند مشارکت مردم و دستگاه های مربوطه هستیم و یک دستگاه به تنهایی قادر به ایفای نقش موثر در این زمینه نیست بنابراین همه باید در جهت کاهش آسیب های اجتماعی تلاش کنیم.
وی خاطرنشان ساخت: مقام معظم رهبری طی مدت اخیر در فرمایشات خود همواره بر مساله آسیب های اجتماعی و ضرورت اقدام موثر برای کاهش این آسیب ها تاکید کرده اند و در این راستا باید تعامل و همفکری میان دستگاه های مسئول و مرتبط برقرار شده و تصمیمات کارشناسی و تاثیرگذار گرفته شود.