به گزارش خبرنگار مهر، سید ابوالفضل رضوی ظهر امروز چهارشنبه در حاشیه حضور به روستاهای بخش شعیبیه خوزستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مشکلات مردم این مناطق محروم در زمینه تامین آب شرب، جاده و فاضلاب است که می توانیم در این زمینه تسهیلات مورد نیاز را به این بخش اختصاص دهیم.
وی خطاب به روستاییان گفت: اگر شرکت های تعاونی بالای ۱۰۰ خانوار تشکیل دهند تا سقف ۲۰ میلیارد ریال و بالای ۱۵۰ خانوار تا سقف ۳۰ میلیارد ریال اعتبار می دهیم. هر چه بر تعداد خانوارها دراین مناطق بیشتر شود ما نیز حمایت های خود را افزایش خواهیم داد.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور تصریح کرد: این روستاها یکی از مناطق محروم استان است اما هنوز گازکشی ندارد و قدمت مدارس خیلی بالاست و هر لحظه ممکن است تخریب شود. یکی از مشکلات کشاورزان سیل است چرا که بیمه ندارند و زیان می بینند. کارشناسان بیمه برای آن ها هیچکاری نکرده اند در حالی که تمامی منبع درآمد مردم دامداری و کشاورزی است.
وی خطاب به استاندار خوزستان عنوان کرد: مردم خوب وفهیمی دارید و شورای روستاها فعالیت خوبی دارند چرا که هیچ استانی چنین مردمی ندارد. اولین مشکل روستاها بیکاری جوانان تحصیل کرده بوده و اینکه درآمدهای شهری بیشتر روستاهاست. باید حل این مشکل را در اولویت قرار دهیم و باید روستاها تعاونی تشکیل دهند.
رضوی ادامه داد: من هم بچه روستایی از خمین هستم و کارهایی کردم که شما انجام ندادید و به عنوان نمونه آب نهرها را خودمان تمیز می کردیم تا آب هدر نرود. برای اینکه مشکلات شما حل شود نه اینکه به اهالی وام نمی دهیم، می دهیم ولی نه با سود دو تا سه درصد بلکه با سود پنج تا ۹ درصد.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور اضافه کرد: هنگام اخذ وامدهای انفرادی هم باید تمامی ضوابط قانونی رعایت شود و به آن هایی که عضو تعاونی هستند کارت یارانه می دهیم و به آن هایی که عضو تعاونی نیستند نمی دهیم.
وی درارتباط با گاز نیز چنین گفت: این وعده را می دهیم که امسال یا سال آینده تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار گازرسانی شود. آب شرب هم اگر منبع زمینی داشته باشیم چه شرکت تاسیس کنید چه نکنید تامین خواهیم کرد.
رضوی بیان کرد: دکتر روحانی رئیس جمهور سال گذشته یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به روستاها اختصاص داد. استاندار هم اگر سهم خوزستان را کم داده اند باید بررسی کند.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور در ادامه افزود: برای حل مشکل آموزش و پرورش روستاها نیز پیگیری خواهیم بود. وضعیت بهداشت و درمان هم پیگیری می شود.
خسارت سیل را در دولت مطرح کرده ایم
در ادامه، غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان گفت: بحث سیل و خسارت سیلاب ها را در دولت مطرح کرده ایم و امیدواریم به زودی زیان روستاها جبران شود.
همچنین یکی از اهالی روستا در این جمع عنوان کرد: بسیاری از زایمان ها در راه انجام می شود چون درمانگاه نداریم. در آموزش و پرورش نیز دچار کمبود نیروی انسانی هستیم. اهالی این منطقه آب را به بالاترین قیمت خریداری می کنند و سیل بندها خراب هستند و اگر اهالی در تعاونی های روستایی شرکت نکنند ما باید بدون آب بمانیم؟ همچنین درمانگاه شبانه روزی نداریم و باید حدود ۸۰ کیلومتر را به سمت شوشتر برویم و از آنجا راهی اهواز شیم.
به گزارش مهر، با بررسی استاندار و پیگیری در محل و هماهنگی با نوسازی مدارس قرار شد این مدرسه بازسازی و یک مدرسه راهنمایی دخترانه برای هشت روستای منطقه یریه، صحاکیه، شعیبیه احداث شود.