سنندج-مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان تقویت فعالیت‌های حوزه بانوان را موجب کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه ذکر کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مختار کرمی امروز پنج شنبه در دیدار با مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کردستان جلوگیری از موازی کاری در حوزه زنان را امری مهم برشمرد و گفت: مشارکت در فعالیت‌های حوزه بانوان می‌تواند منجر به ارتقای فعالیت‌های حوزه بانوان و کاهش آسیب‌های اجتماعی در این حوزه شود.

وی عنوان کرد: برای حفظ جایگاه و کرامت زن نیاز است که بحث زنان را در جامعه جدی‌تر دنبال کنیم و مهارت‌های زندگی را به زنان و دختران جامعه آموزش دهیم.

وی با اشاره به اینکه سازمان تبلیغات اسلامی استان کردستان متولی تشکیل جمعیت بانوان فرهیخته در استان است، افزود: این جمعیت به منظور سیاستگذاری در حوزه بانوان تشکیل شده و به عنوان یک اتاق فکر فعالیت خواهد کرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان همکاری حوزه امور بانوان استانداری با جمعیت بانوان فرهیخته استان را خواستار شد و افزود: امور بانوان استانداری می‌تواند با حضور در جلسات جمعیت بانوان فرهیخته این جمعیت را هفکری و همراهی کند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کردستان هم در این جلسه ورود سازمان‌ها و ادارات به حوزه فعالیت‌های بانوان را گامی ارزنده خواند و گفت: اگر ادارات بتوانند در حوزه بانوان فعالیتی اثربخش انجام دهند و شاهد خروجی موثری در این حوزه باشیم جای تقدیر دارد و ارزشمند خواهد بود.

لیلا آژیر اضافه کرد: امور بانوان استانداری به دنبال آن است که از حداقل منابع حداکثر استفاده را داشته باشد و بتواند خدمتی به بانوان استان در راستای ارتقای فعالیت‌های این حوزه و کاهش آسیب‌های اجتماعی کند.

وی یادآور شد: سعی براین است که با پرهیز از موازی‌کاری بتوانیم آنچه را که شایسته بانوان استان است انجام دهیم و به حوزه بانوان و خانواده  ورود پیدا کنیم و برنامه‌ریزی لازم برای اجرای فعالیت‌های این دو حوزه انجام دهیم.

مسئول امور بانوان اداره‌کل تبلیغات اسلامی کردستان هم در این دیدار به اهداف تشکیل جمعیت بانوان فرهیخته استان پرداخت و گفت: براساس اساسنامه جمعیت نسبت به شناسایی بانوان فرهیخته استان اقدام کرده‌ایم و رئیس جمعیت بانوان فرهیخته استان نیز در انتخابات سال گذشته توسط خود بانوان انتخاب شد.

سعیده لشکری اضافه کرد: مهمترین دغدغه بانوان فرهیخته استان را اشاعه فرهنگ دینی بیان کرد و گفت: بانوان فرهیخته استان به منظور اشاعه فرهنگ دینی و تعمیق باورهای دینی فعالیت می‌کنند و سه کارگروه تعمیق باورهای دینی، تحکیم بنیان خانواده و فضای مجازی نیز به منظور فعالیت بهتر بانوان فرهیخته  تشکیل و بانوان در این سه حوزه نظرات خود را ارائه خواهند داد.

وی بیان کرد: سعی بر این است تا با همکاری و توان بانوان فرهیخته استان باورهای دینی را بین جوانان استان تقویت کنیم و به این طریق بتوانیم موجبات کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه را فراهم نماییم.