به گزارش خبرنگار مهر، حبیب الله آصفی شامگاه جمعه در نشست با سرمایه گذار اکراینی که در محل فرمانداری دزفول برگزار شد، اظهار کرد: دزفول ظرفیت ها و پتانسیل های فراوانی در بخش کشاورزی و صنعت به ویژه کشت چغندرقند برای تولید شکر دارد.
وی افزود: شرایط بخش کشاورزی در این شهرستان بسیار مطلوب بوده به شکلی که دزفول را به قطب کشاورزی منطقه از گذشته تا به امروز تبدیل کرده است.
فرماندار دزفول اضافه کرد: خاک حاصلخیز و آب کافی و همچنین علم مثال زدنی کشاورزان شهرستان، پایه های ساختاری این حوزه را در دزفول دارای ضمانت کرده است.
آصفی با بیان اینکه در دزفول سالانه ۵۰ هزار تن مرکبات اورگانیک تولید می شود، یادآور شد: با شناختی که از توانمندی های کشور اوکراین سراغ داریم، شرایط امکانات و ظرفیت های مشترک این منطقه با توانمندی های کشور اکراین می تواند شرایط مثبتی ارائه دهد.
وی با اعلام حمایت فرمانداری دزفول برای برطرف کردن تمام موانع موجود درمسیر سرمایه گذاران بخش خصوصی گفت: اقدامات بی سابقه ای در جذب سرمایه گذاران خارجی و داخلی در بخش خصوصی انجام گرفته است و تمام تلاش ما در این سه سال معطوف به هموار کردن شرایط سرمایه گذاری، برای تحقق شعار «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» بوده است که خوشبختانه تا امروز نتیجه این اقدامات مثبت و قابل دفاع بوده است.
نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با تقدیر از پیگیری های فرماندار شهرستان در جهت جذب سرمایه گذاران گفت: در شهرستان دزفول، کشاورزان برای کشت چغندر قند بسیار کوشا هستند و توانمندی کشت ۲۰ هزار هکتار چغندر و برداشت حدود ۸۰ تا ۱۲۰ تن در هکتار در این شهرستان وجود دارد.
عباس پاپی زاده با تشریح شرایط کشاورزی در این منطقه تصریح کرد : مراحل کاشت، داشت و برداشت محصولات در دزفول کاملا علمی و مکانیزه انجام می شود و نیاز به یک کارخانه ۱۵ هزار تنی شکر در حد نیاز شهرستان دزفول و پنج کارخانه ۱۵ هزار تنی در کل خوزستان وجود دارد.
در ادامه سرمایه گذار اکراینی ضمن تشکر از حمایت های دولتمردان ایران و فرماندار دزفول از سرمایه گذاران بخش خصوصی، با بر شمردن توانمندی های خود و کشورش، شرایط سرمایه گذاری در این منطقه را مطلوب خواند و کارخانه های موجود در کشور اکراین را در حد استاندارد های اروپایی دانست.
سرمایه گذار اوکراینی ضمن ارائه تخصص خود در زمینه تولید شکر، ورود به تولید دیگر صنایع تبدیلی را در برنامه های شرکت سرمایه گذاری خود که در راستای معاملات مربوط به شکر وارد ایران و دزفول شده بود، برشمرد.