شهرکرد- استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: روند اجرا و بهره برداری از برخی پروژه های حوزه بهداشت و درمان در این استان طولانی شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری چهارمحال و بختیاری، قاسم سلیمانی دشتکی تأکید کرد: روند اجرایی طرح های حوزه بهداشت و درمان به ویژه تکمیل پروژه هایی مانند بیمارستان های کوهرنگ، مالخلیفه، بروجن و توسعه بیمارستان های لردگان و آیت الله کاشانی شهرکرد بسیار طولانی شده است.

وی افزود: دولت یازدهم برای تکمیل و بهره برداری از پروژه های نیمه تمام حوزه بهداشت و درمان در چهارمحال و بختیاری اقدامات مطلوبی را انجام داده که تا پایان سال جاری قابل تحقق است.

سلیمانی دشتکی تصریح کرد: اجرای طرح تحول در نظام سلامت کشور از سوی دولت یازدهم نقش بسیار مطلوبی در ارتقای خدمات حوزه بهداشت و درمان و کاهش هزینه های خانوارها داشته است.