قزوین- رئیس اتاق بازرگانی قزوین گفت: تجار و بازرگانان استان قزوین از سرمایه گذاری مشترک با تجار چینی استقبال می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا کشاورز قاسمی روز دوشنبه در نشست مشترک هیئت تجاری کشور چین با رئیس و اعضاء اتاق بازرگانی و شهردار قزوین در سالن مفاخر شهرداری قزوین اظهارداشت: حجم مبادلات تجاری ایران و چین در سالهای گذشته از ۵۰۰ میلیون دلار به ۵۰ میلیارد دلار رسیده که این میزان هنوز هم رضایت بخش نیست.

وی افزود: با توجه به ظرفیت های دو کشور و توان بخش خصوصی به نظر می رسد این مبادلات می تواند گسترش یابد و هر چند در ۳۰ سال گذشته حجم تجاری ۱۰۰ برابر افزایش یافته ولی ظرفیت های مغفول مانده نیز زیاد است.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی قزوین اظهارداشت: ایران کشوری استراتژیک و قزوین نیز در کشور دارای شاخص های ویژه ای است و در مسیر کریدور شمال به جنوب قرار دارد و با ۳۵۰۰ واحد صنعتی کوچک و بزرگ و ۱۵ شهرک و ناحیه صنعتی دارای بستر خوبی برای سرمایه گذاری خارجی است.

وی اضافه کرد: در چند ماه گذشته نیز چندین شرکت و سرمایه گذاری چینی به قزوین آمدند و برای سرمایه گذاری در استان اعلام آمادگی کردند و با شرایط خوبی که در این منطقه فراهم شده می توانید برای تولید مشترک وارد بازار این منطقه شوید.

کشاورز قاسمی بیان کرد: بازار بزرگ منطقه اطراف استان قزوین این ظرفیت را دارد که برای ۳۰ میلیون نفر تولید داشته باشد و این قابلیت می تواند برای تجار وسرمایه گذاران چینی جذاب باشد.