گمیشان - فرماندار گمیشان گفت: طرح توسعه ۲۸۰ هزار هکتاری سایت پرورش میگوی گمیشان در دستور کار قرار دارد.

امانگلدی ضمیر در حاشیه بازدید وزیر کشور از سایت پرورش میگوی گمیشان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تاکنون هزار هکتار از این  سایت به بهره برداری رسیده و طرح توسعه چهار هزار هکتاری در برنامه داریم.

وی افزود: توسعه آبزی پروری یکی از اولویت های کشور در استان و شهرستان است.

ضمیر بیان کرد: توسعه آبزی پروی و پرورش میگوی گمیشان در اسناد بالادستی قطعی شده و جزو برنامه آمایش سرزمین گلستان و شهرستان است.

وی ادامه داد: حضور وزیر کشور و نماینده دولت فرصت ویژه ای برای نگاه توسعه ای و تخصیص اعتبارات ویژه برای این سایت است.

فرماندار گمیشان یادآور شد: هر هکتار سایت پرورش میگو برای دو نفر اشتغال ایجاد کرده و درآمدی معادل ۴۰ میلیون تومان را به سبد اقتصادی مردم اضافه می کند.

ضمیر تصریح کرد: امیدواریم در آینده ای نزدیک طرح توسعه ۲۸۰ هزار هکتاری با تخصیص اعتبار مناسب اجرایی شود و بیکاری منطقه کاهش یابد.