به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد حاج ابوالقاسم دولابی ظهر پنج شنبه در مراسم اختتامیه جشنواره رسانه و امر به معروف و نهی از منکر، با بیان اینکه مسئله فیش های حقوقی باید ریشه یابی شود، افزود: مسئله فیش های حقوق های نجومی باید ریشه یابی شود چون برخی از مدیران در واقع قربانی جریان های اشرافی که از سال های قبل به راه افتاده، شده اند و راه آن جریان اشرافی را ادامه داده اند.
نماینده مردم زنجان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه نباید برخی مدیران دولتی طوری وانمود کنند که اشرافی گری یک ارزش بوده و با عمل خود مبلغ آن باشند، ادامه داد: اگر در هر موضوعی سکوت کنیم، ظالم گام به گام جلو خواهد آمد و دنبال منافع خود خواهد بود.
ابوالقاسم دولابی گفت: همراهی رسانه ها در زمینه فیش های حقوقی کافی نبود و همراهی لازم صورت نگرفت و این همراهی نکردن موجب شد تا مدیری با جسارت تمام از اینکه بهترین ماشین و غذا را داشته باشد، خجالت نکشد و حتی از تریبون ها این موضوع را اعلام کند در واقع جریان اشرافی گری موجب شده تا این مدیر چنین جسورانه موضع خود را اعلام کند.
نماینده مردم استان زنجان در مجلس خبرگان رهبری گفت: توجه نداشتن به فریضه امر به معروف و نهی از منکر باعث میشود تا بخش اعظم ثروت در بخشی از جامعه انباشته و بخش دیگری از جامعه در فقر و گرسنگی به سر ببرند و این در حالی است که عدالت اجتماعی در سایه عمل به معروف محقق میشود.
ابوالقاسم دولابی افزود: رساندن پیام، رسالت اصلی رسانه است و اگر رسانه در چارچوب شریعت عمل کند پیامرسانی و پیامبری کرده است که از دیدگاه قرآن کریم رسانهای در جایگاه پیام رسانی قرار دارد که مردم را به سوی خداوند متعال، معاد، ایمان و تعالیم انبیای الهی دعوت کند.
وی با بیان اینکه ترک امر به معروف و نهی از منکر موجب هلاکت جامعه است و این نشان از اهمیت جایگاه و عمل کردن بدان دارد که نباید در جامعه فراموش شود، افزود: سکوت در برابر زشتیها باعث وقوع فتنه میشود اجرای امر به معروف مقابله با ظالم است و در مقابل سکوت در آن باعث پایمال شدن حقوق مظلومان در جامعه میشود.
ابوالقاسم دولابی با انتقاد از سکوت و موضع نگرفتن رسانه در برخی موضوعات گفت: اگر نسبت به جریمههای بانکی که کمر یک تولیدکننده را میشکند، اقداماتی که منجر به تعطیلی واحدهای تولیدی بزرگ و بیکاری مردم میشود و در قبال قاچاق و واردات بیرویه با سکوت رسانه مواجه باشیم دچار آسیب زیادی در جامعه خواهیم شد.
نماینده مردم استان زنجان در مجلس خبرنگان رهبری لزوم پرهیز از نگاه حزبی به فریضه امر به معروف را خواستار شد و افزود: عاملی که متاسفانه گاهی شاهد آن در جامعه هستیم این است که به امر به معروف و نهی از منکر با نگاه حزبی نگریسته میشود و در این مسیر جریان یا گروهی برای شکستن و تخریب گروه مقابل دست به عمل ناشایست میزد و به خیال خود قصد اصلاح جامعه را دارند ولی در این راه در برابر یک زشتی آنقدر پا فراتر میگذارد و موضوع را بطور غیر مصنوعی بزرگنمایی میکند تا جریان رقیب را از صحنه خارج کند و این در حالیاست که گاه تا مرز متزلزل کردن پایههای نظام اسلامی پیش میرود تا فقط به هدف خود دست یابد.
ابوالقاسم دولابی افزود: حوزه اعتقادی به عنوان یکی از حوزههای امر به معروف محسوب میشود که فعالیت در این عرصه از سوی رسانهها باید طوری باشد که به اعتقادات مردم صدمه نخورد.
وی ادامه داد: گاهی به واسطه نهی از منکر در حوزه اقتصاد ربا خواری، رشوهخواری و ضایع کردن حقوق مردم صورت میگیرد و این در حالیاست که اقتصاد مقاومتی یکی از تاکیدات مقام معظم رهبری باید در دستور عمل و جلوگیری با این نهی صورت گیرد.
ابوالقاسم افزود: توجه نداشتن به فریضه امر به معروف و نهی از منکر باعث میشود تا بخش اعظم ثروت در بخشی از جامعه انباشته و بخش دیگری از جامعه در فقر و گرسنگی به سر ببرند و این در حالیاست که عدالت اجتماعی در سایه عمل به معروف محقق میشود.
نماینده مردم زنجان در مجلس خبرگان رهبری به مراتب امر به معروف از دیدگاه پیامبر گرامی اسلام، اشاره کرد و گفت: ابتدا فاعل باید قلبا انزجار خود را از عمل زشت اعلام کند و در درجه دوم به تذکر لسانی بپردازد و فردی که عامر به این فریضه است نباید از ملامتها، برچسبها و تهمتها ابایی داشته باشد زیرا عمل به فریضه امر به معروف و نهی از منکر هزینه دارد که باید پرداخته شود.
ابوالقاسم دولابی با بیان اینکه آمر به معروف و نهی از منکر نباید تخطئه شود، گفت: من باید از موضع گیری عضو مجلس خبرگان رهبری، امام جمعه مشهد که در خصوص در حریم امام رضا (ع) تذکر دادند، حمایت کنم چرا که ایشان با تشخیص درست برگزاری کنسرت هایی را که موجب شکسته شدن حریم این امام همام می شود را با شرع مقدس اسلام مغایر عنوان کردند.
نماینده مردم زنجان در مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: کنسرت هایی که با مسائل حرام آمیخته است با شرع مقدس در تضاد است و فقیهی فهمید که به واسطه اجرای نادرست قانون تبعاتی در کشور ایجاد می شود و مقابل اجرای این قانون موضع گیری کرد.