ساری - مدیرکل میراث فرهنگی مازندران گفت: هم‌نشینی تاریخ و تمدن بافرهنگ و طبیعت در مازندران برای گردشگران داخلی و خارجی جذاب است.

به گزارش خبرنگار مهر، دلاور بزرگ نیا بعدازظهر پنجشنبه در نشست با عوامل برنامه ساز دو شبکه رسانه خارجی گفت: تور رسانه ای شبکه انگلیسی presstv و اسپانیایی زبان hispun tv با هدف معرفی جاذبه‌های گردشگری مازندران در حال برگزاری است.

 وی به جاذبه‌های کم‌نظیر مازندران برای گردشگران خارجی اشاره کرد و گفت: بسیاری به این گمان‌اند که مازندران تنها برای گردشگران داخلی جذاب است درحالی‌که گردشگران خارجی که به این استان سفر می‌کنند ویژگی‌های این خطه را در عرصه‌های طبیعی، فرهنگی و تاریخی خاطره‌انگیز توصیف می‌کنند.

 مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری مازندران افزود: شبکه‌های برون‌مرزی صداوسیما با توجه به مخاطبان گسترده‌ای که در آن‌سوی مرزها دارند می‌توانند نقش مؤثری در معرفی جاذبه‌های ایران ایفا می‌کنند.

بزرگ نیا اظهار داشت: هم‌نشینی تاریخ و تمدن بافرهنگ و طبیعت در مازندران می‌توانند برای مخاطبان شبکه پرستی وی و هیسپان تی وی جذاب باشد. چشمه باداب سورت، دریاچه چورت و الندان، صنایع‌دستی, فرهنگ بومی استان و سواحل خزر ازجمله سوژه‌های مستندسازان این دو شبکه است.