شهرکرد- معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی با اشاره به ظرفیت های چهارمحال و بختیاری، گفت:چهارمحال و بختیاری ظرفیت توسعه کشت گیاهان دارویی را دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی طهماسبی ظهر پنج شنبه در مراسم افتتاح پروژه های جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری به مناسبت هفته دولت اظهار داشت: چهارمحال و بختیاری ظرفیت توسعه کشت گیاهان دارویی را دارد.

وی تاکید کرد: این استان به واسطه داشتن شرایط توپوگرافی خاص و بارش های مناسب، پتانسیلی ارزشمند برای توسعه کشت گیاهان دارویی از جمله گل محمدی به شمار می رود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبان ادامه داد: کشت گل محمدی در این استان می تواند اشتغال قابل توجهی در سطح استان ایجاد کند.

وی تصریح کرد: باید از اراضی شیب دار استفاده کرد و این اراضی در مسیر تولید حوزه کشاورزی قرار بگیرند.

وی ادامه داد: در اراضی شیب دار می توان گل محمدی، بادام، انجیر و گیاهان دارویی کشت کرد و از این ظرفیت برای توسعه بخش کشاورزی استفاده کرد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبان ادامه داد: توسعه کشت گیاهان در اراضی شیب دار از اهدف اصلی جهاد کشاورزی است.