اصفهان - سخنگوی شورای شهر اصفهان گفت: بودجه شهرداری اصفهان ۲هزار و ۶۵۰میلیارد تومان و درآمد ۵ ماهه امسال ۹۹۱ میلیارد تومان بوده که درصد وصول درآمد شهرداری به ۳۷.۴درصد رسیده است.

به گزارش خبرنگار مهر، ندا واشیانی پور پیش از ظهر یکشنبه در نشست خبری خود با خبرنگاران در خصوص طرح‌ها و لوایح بررسی شده در یکصد و چهل و ششمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار داشت: در این جلسه علنی چهار بند مورد بررسی قرار گرفت که از آن جمله می‌توان به آزادسازی ۹۸۵ مترمربع عرصه در مسیر خیابان سلمان فارسی در ازاء واگذاری ۷۴ مترمربع گل انداز جوی مجاور و صدور پروانه ساخت بر روی عرصه یک هزار و ۲۶۶ مترمربعی متعلق به مالک اشاره کرد.

وی همچنین در ادامه به انتخاب و معرفی سید کریم داوودی، عضو شورای اسلامی شهر اصفهان به عنوان نماینده شورا در هیات حل اختلاف موضوع ماده ۳۸ آیین نامه معاملات شهرداری اصفهان اشاره کرد و افزود: این عضو شورا با رای اکثریت برای این حضور در این عرصه انتخاب شد.

تصویب لایحه مدیریت و ساماندهی مشاغل مزاحم شهری شهرداری اصفهان

سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان همچنین به بررسی لایحه‌ای به همراه آیین‌نامه پیشنهادی مدیریت و ساماندهی مشاغل مزاحم شهری در جلسه علنی روز گذشته شورای اسلامی شهر اصفهان اشاره کرد و بیان داشت: این لایحه در کمیسیون بهداشت،  سلامت و خدمات شهری طی چندین جلسه مورد بررسی و تبادل نظرهای کارشناسانه قرار گرفته و نتیجه کمیسیون بهداشت در صحن علنی شورا مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

وی همچنین با اشاره به اینکه  آیین نامه مدیریت و ساماندهی مشاغل مزاحم شهری شامل ۱۱ ماده است، ابراز داشت: ماده یک به کلیات و  ماده دو به مشاغل و فعالیت‌های مزاحم پرداخته است که با در نظر گرفتن نیاز روزانه، هفتگی و ماهانه شهروندان به خدمات این فعالیت ها و نیز تاثیر منابع مزاحمت زا و میزان مخاطرات آن بر سلامت شهروندان این فعالیت‌ها در سه گروه تقسیم و ملزم به رعایت استانداردهای لازم می‌شوند.

واشیانی‌پور مشاغل گروه سبز (مشاغل غیر آلاینده و ضروری) مشاغل گروه زرد (فعالیت آنها در سطح شهر باید با رعایت ضوابط فنی، کارشناسی و نظارت مستقیم و موثر مبادی مربوطه باشد) و مشاعل گروه قرمز (مشاغلی که ادامه فعالیت آنها از نظر ضوابط فنی و کارشناسی و آلایندگی در محدوده حریم شهر امکان پذیر نبوده و باید در شهرک ها و مجتمع های مجاز براساس ضوابط مربوطه مستقر شوند) را سه دسته از مشاغل موجود در شهر اصفهان عنوان کرد و اظهار داشت: در این راستا ماده سه آیین‌نامه در خصوص محل استقرار مشاغل و فعالیت‌های شهری است که در واقع با توجه به وضعیت ترافیکی و تراکم جمعیت، شهر به دو قسمت منطقه ویژه و غیرویژه تقسیم می شود که با توجه به نوع فعالیت محل استقرار هر شغل مشخص می شود.

وی با تاکید بر اینکه ماده چهار آیین‌نامه در خصوص بهای خدمات مشاغل مزاحم است، ادامه داد: ماده پنج در ارتباط با شناسایی و اطلاع‌رسانی است که در واقع شهرداری‌های مناطق مکلف هستند در چارچوب اعلامی از سوی معاونت خدمات شهری با استفاده از ظرفیت‌های مدیریت پیشگیری از تخلفات شهری و سازمان میادین و ساماندهی مشاغل و مطابق با مفاد بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری ضمن آماده‌سازی ساختار مناسب در مناطق، امکان بررسی‌های کارشناسانه شاخص‌های زیست محیطی فعالیت‌های مزاحم اشاره شده در ماده دو و پیگیری امور مربوطه در مرحله تاسیس و حین فعالیت و نیز انتقال به مکان‌های مجاز ایجاد کنند.

سخنگوی شورای شهر اصفهان همچنین با اشاره به اینکه ماده شش در خصوص صدور و ارائه استعلام‌ها است، تصریح کرد: ماده هفت در ارتباط با به روزرسانی است که فهرست مشاغل مزاحم تا پایان اردیبهشت ماه هر سال توسط سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری تعیین و پس از اخذ تایید حوزه معاونت خدمات شهری به شهرداری مناطق ابلاغ می شود.

وی اضافه کرد: ماده هشت در ارتباط با حیطه تاثیر است که تصویب این آیین‌نامه مانع از اختیارات کمیسیون بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری ها و اعلام نظر و اقدام شهرداری به منطقه رفع مزاحمت و مشکلات سایر مشاغل و کسب و کارها نخواهد بود.

واشیانی پور با بیان اینکه نظر کمیسیون بهداشت در خصوص این آیین نامه به شرح زیر و با تاکیدات ذیل به تصویب شورای شهر رسید، افزود: شهرداری موظف است زیرساخت‌های لازم جهت اجرای این آیین نامه را در مناطق ۱۵ گانه ظرف مدت دو ماه پس از ابلاغ تامین کند و معاونت حمل و نقل و ترافیک، سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی موظفند با همکاری سازمان میادین میوه و تره بار و ساماندهی مشاغل شهری، شیوه نامه پاسخگویی مندرج در این آیین نامه رابطی دو ماه پس از ابلاغ جهت اجرا تهیه کنند.

وی با تاکید بر اینکه شهرداری هماهنگی‌های لازم با سازمان محیط زیست و دانشگاه علوم پزشکی برای پاسخگویی به استعلامات مندرج این آیین نامه را طی مدت دو ماه پس از ابلاغ جهت اجرا تهیه کند، گفت: نظر کمیسیون بهداشت مورد تصویب قرار گرفت با این تاکید که اجرای آیین‌نامه پس از یک سال در شورا بررسی شود و نقاط ضعف آن اصلاح شود و پیوست فرهنگی، اجتماعی در ارتباط با آن نیز تدوین شود.

طرح یک فوریتی نرخ پیشنهادی کرایه تاکسی دانش‌آموزی تصویب شد

سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به تصویب طرح یک فوریتی پیشنهاد نرخ کرایه‌های  حمل و نقل دانش‌آموزی مربوط به سال تحصیلی ۹۵-۹۶ نیز به شورای اسلامی شهر نیز بیان داشت: این طرح برای بررسی بیشتر به کمیسیون حمل و نقل و محیط زیست ارجاع داده شد.

وی در ادامه با ارائه گزارشی در خصوص تعداد جلسات علنی شورای اسلامی شهر اصفهان در دوره چهارم شورا گفت: تعداد جلسات علنی به صورت عادی و فوق‌العاده از ابتدای آغاز دوره چهارم تاکنون۱۴۶ جلسه علنی در مجموع بوده که ۱۲مورد از این جلسات از جلسات فوق العاده شورا بوده است.

واشیانی پور با تاکید بر اینکه کل مصوبات ۷۴۲ مصوبه بوده که در سال ۹۵ در واقع ۹۵ مصوبه داشتیم و تعداد مصوبات شورای اسلامی شهر اصفهان در سال ۹۴، ۲۶۷ مصوبه بوده است، تصریح کرد: کمیسیون امور اقتصادی، حقوقی و گردشگری ۱۱۶ جلسه و ۱۵۱ لایحه و سه طرح کمیسیون بهداشت، سلامت و خدمات شهری ۱۳۱ جلسه داشته و ۵۱ لایحه و شش طرح داشته است.

وی با بیان اینکه کمیسیون حمل و نقل، محیط زیست و فناوری اطلاعات ۱۱۸ جلسه و ۴۰ لایحه و ۵ طرح داشته است، اضافه کرد: کمیسیون شهرسازی، معماری و عمران ۱۱۵ جلسه و ۲۹ لایحه داشته و کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان نیز ۱۴۱ جلسه، ۴۸ لایحه و ۶ طرح داشته است.

سخنگوی شورای شهر اصفهان تاکید کرد: بودجه کل شهرداری اصفهان دو هزار و ۶۵۰ میلیارد تومان و درآمد ۵ ماهه سال ۹۵ شهرداری ۹۹۱ میلیارد تومان بوده که درصد وصول درآمد شهرداری تاکنون ۳۷.۴ درصد بوده است.