ساری - استاندار مازندران گفت: اعطای تسهیلات بسته حمایتی رونق روند مطلوبی پیدا کند زیرا در رفع موانع تولید اثرگذار است.

به گزارش خبرنگار مهر، ربیع فلاح جلودار عصر یکشنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در آمل افزود: کار کاربردی و عملیاتی باید صورت گیرد تا بتوانیم امتیازات خوبی در این زمینه داشته باشیم و روی تسهیلات اعطایی نیز نظارت کامل صورت گیرد.

فلاح تصریح کرد: در آمل ثبت‌نام زیادی برای دریافت تسهیلات انجام ولی فقط به شش نفر تسهیلات پرداخت شد که باید بررسی‌ها لازم انجام شود.

استاندار مازندران افزود: مشکلات واحدهای تولیدی باید به‌خوبی رفع و جلساتی با مدیران بانک و افراد تقاضای تسهیلات برگزار و باید فضای لازم آماده شود تا از همه ظرفیت‌ها برای بهبود وضعیت تولید استفاده شود.

استاندار مازندران ادامه داد: ضرورت دارد با بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و فرصت‌ها برای حمایت از صنعت استان گام برداریم تا بتوانیم زمینه توسعه اشتغال را فراهم کنیم.

فلاح افزود: بخش کشاورزی اهمیت بسیاری در استان مازندران دارد که باید اهتمام لازم برای اعطای بسته حمایتی رونق تولید در این بخش صورت گیرد تا این تسهیلات در زمان مناسب به تولیدکنندگان برسد.

استاندار مازندران ادامه داد: شرایط بسیار خوبی وجود دارد تا بتوانیم با رفع موانع، گام‌های عملی برای اعطای تسهیلات داشته باشیم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران نیز بابیان اینکه ۳۳ فقره پرداختی تسهیلات در صنعت داشتیم افزود: در برنامه ششم توسعه دو درصد از سهم واردات به زیرساخت‌های صادرات اختصاص داده شد و ۳۰ درصد مالیات ارزش‌افزوده شهرک‌های صنعتی برای توسعه زیرساخت‌ها به خود شهرک‌های صنعتی اختصاص داده می‌شود

محمد محمد پور تصریح کرد: ۹۰۰ نفر تاب حال برای بسته حمایتی رونق تولید در استان ثبت‌نام کردند که ۷۰۰ موردبررسی و ۳۶۰ مورد به بانک‌ها معرفی و ۲۰۰ مورد در دست بررسی است.

محمدپورعمران ادامه داد: ارتقای اختیارات کارگروه تسهیل و موانع تولید و اعطای پنج درصد کمک به تعرفه تسهیلات بانکی نیز در برنامه ششم دیده‌شده است.

وی افزود: توسعه صنعتی آمل نیازمند حمایت در حوزه زمین است و حمایت‌هایی در این عرصه صورت گرفته است.

محمد پور عمران ادامه داد: یارانه ۲۰۰ میلیارد تومانی در بخش صادرات می‌تواند بازار ما را در صادرات محصولات لبنی به روسیه توسعه دهد.