به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از اتاق بازرگانی بندرعباس، عبدالله روحانی با بیان اینکه تشکل یاد شده به سرمایه نیاز دارد، افزود: این تشکل باید تمام امکانات و نیازهای بخش کشاورزی را در خود داشته باشد.
وی بیان داشت: مشکلات بخش کشاورزی استان بسیار فراتر از تصور است و این انجمن رسالت سنگینی به عهده دارد.
عضو هیات مدیره انجمن تولید کنندگان، صادر کنندگان و فرآوری محصولات کشاورزی تصریح کرد: در استان ما کسی از صندوق توسعه ملی استفاده نمیکند چرا که زیرساختهای ما هنوز آماده نیست و کشاورز به دلیل بدهیهای بانکی قدرت ریسک ندارد.
روحانی هدف از تشکیل این انجمن را استفاده از معافیتهای بخش کشاورزی عنوان کرد.
این مسئول افزود: تشکل فراگیر میتواند با سیستم یکپارچهای که در آینده تشکیل میدهد تمام ادوات بخش کشاورزی را خریداری کرده و در اختیار کشاورز قرار دهد.
روحانی در بخش دیگری از سخنان خود از ایجاد تشکل فراگیر اقتصادی کشاورزی در بخش غیردولتی توسط اتاق بازرگانی بندرعباس خبر داد و افزود: از آنجا که اتاق بازرگانی بندرعباس یک دیدگاه حمایتی نسبت به تشکل ها دارد این مسئولیت مهم به عهده ما گذاشته شد.
وی اضافه کرد: با رایزنیهایی که با جهاد کشاورزی صورت گرفت مقرر شد این تشکل فراگیر را در اختیار اتاق بازرگانی قرار دهند تا با انتخاب و شناسایی افراد مستعد این تشکل را تشکیل و ساماندهی کنند.
دبیرکل اتاق بازرگانی بندرعباس نیز در ادامه این جلسه گفت: این پیشنهاد جهاد کشاورزی بسیار قابل تقدیر است چرا که جای خالی چنین تشکلی کاملا احساس میشد.
محمد یوسفزاده اضافه کرد: میتوان از طریق فراخوان افراد مستعد و توانمند و علاقهمند به فعالیت در این بخش را گرد هم آورد چرا که این تشکل از همین ابتدا باید گامهای خود را قوی و با اندیشه بردارد.
مستعلی امیری؛ نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان، صادرکنندگان و فرآوری محصولات کشاورزی نیز گفت: ما در وهله نخست باید اعتماد از دست رفته کشاورزان به تشکلها را بازگردانیم که این مقوله به تنهایی بسیار زمانبر است و تلاش زیادی میطلبد.
وی افزود: تشکلهایی که در حمایت از بخش کشاورزی تشکیل میشوند باید منسجم و قوی باشند و افرادی که در راس این تشکلها قرار میگیرند نیز باید کاردان و قوی باشند.