به گزارش خبرگزاری مهر، آئین نکوداشت مقام علمی و اخلاقی آیتالله سید جمالالدین دینپرور رییس بنیاد بینالمللی نهجالبلاغه، دوشنبه ۱۵ شهریور از ساعت ۱۷ تا ۱۹از سوی مدیریت فرهنگی هنری منطقه ۵ در محل فرهنگسرای فردوس برگزار میشود. این مراسم به منظور پاسداشت تلاشهای ارزنده علمی، فرهنگی، مذهبی وخدمت محور آیتالله سید جمالالدین دینپرور برگزار میشود که طی سالیان متمادی با بهرهگیری از اندرزهای حکیمانه نهجالبلاغه و ترویج محتوای آسمانی آن در زمینههایی همچون ارتباط علمی و فرهنگی با مجامع مختلف، آشنا ساختن همگان به ویژه نسل جوان با نهجالبلاغه و اندیشههای امیرالمومنین (ع) نقش مهمی داشتهاند.
این مراسم با حضور و سخنرانی محمود صلاحی رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، بیژن پورمند مدیر فرهنگی هنر ی منطقه ۵ و رییس فرهنگسرای فردوس، آیتالله سیدحسن مصطفوی استاد دانشگاه و امام جماعت مسجد جامع نیاوران، رییس و اعضای کمیته فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران و رییس بنیاد بینالمللی نهجالبلاغه همراه خواهد بود. همچنین اجرای برنامه توسط گروه تواشیح ضحی، شعرخوانی آیینی سید عبدالله حسینی، تجلیل از مقام علمی و اخلاقی آیتالله سید جمالالدین دینپرور و برپایی نمایشگاهی از آثار و تالیفات این استاد فرزانه از دیگر بخشهای این برنامه است.
در مورد استاد معظم حضرت آیتالله سید جمالالدین دینپرور میتوان گفت؛ شخصیت این استاد گرانقدر بین اندیشمندان و مردم شناخته شده است و علاوه بر این در خارج از کشور به ویژه اکثر علما و اندیشمندان اُردو زبان ایشان را میشناسند.
آثار ایشان که ثمره سالها تلاش علمی ایشان در عرصه علوم مختلف است ترجمه و تالیف بیش از ۲۰۰ عنوان کتاب و مقاله به زبانهای مختلف دنیا از جمله عربی، اردو، انگلیسی، فرانسه، ژاپنی، قرقیزی، مالایی ... و همچنین مقالات و سخنرانیهای متعدد در کنگرههای بینالمللی از جمله در کشورهای آلمان، اندونزی، انگلستان، بحرین، پاکستان، ترکیه، سوریه، سیرالئون، عراق، فرانسه، لبنان، مالزی و هندوستان توسط ایشان انجام شده است. «منشور جاودانه» در شرح نهج البلاغه از دیگر آثار برگزیده آیتالله دینپرور است.
معظمله بنیاد بینالمللی نهجالبلاغه را در سال ۱۳۵۳ش با الهام از رهنمودها و افکار مرحوم علامه امینی تاسیس کردند. در کنار ایشان شخصیتهای عالیرتبه ای مانند آیتالله دکترشهید بهشتی بودند که از جهت علمی و مالی مساعدت داشتند و آیتالله شهید مطهری که با راهنماییهای علمی همواره یاریگر این بنیاد بودند.
گفتنی است؛ فرهنگسرای فردوس تا کنون در سلسله برنامههای طلوع ماندگار از چهرهها و شخصیتهای برگزیدهای چون زندهیاد عبدالحسین زرینکوب ادیب و تاریخنگار معاصر، زندهیاد محمدعلی اینانلو مرد طبیعت ایران و زندهیاد دکتر کاظم معتمدنژاد پدر علم ارتباطات ایران تجلیل و قدردانی کرده است.
علاقهمندان برای حضور در این مراسم میتوانند به فرهنگسرای فردوس واقع در فلکه دوم صادقیه، بلوار فردوس، بعد از چهارراه شهید سلیمی جهرمی مراجعه کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۴۴۰۵۸۹۰۰ تماس بگیرند.