محمود احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بسیج اساتید در حوزههای مختلف کاری به منظور ایجاد یک شبکه عظیم اساتید و مدیریت زمان و محتوا اقدام به راهاندازی برخی از حوزهها به شکل مجازی کرده است.
وی افزود: برای ساماندهی بیشتر در کنار پژوهشکدههای فیزیکی چهار پژوهشکده مجازی نیز راه اندازی شد.
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی بیان کرد: پژوهشکدهها درصدد ایجاد فضایی مشابه محیط آموزشی و تحقیقاتی هستند که محققان و علاقهمندان عرصه علم و دانش در حوزههای تخصصی بتوانند فارغ از مرزهای جغرافیایی تبادل اطلاعات داشته باشند.
احمدی ادامه داد: در حال حاضر از چهار پژوهشکده مجازی تحول در علوم انسانی، قدرت نرم، حلقه علمی و پیوست نگاری فرهنگی رونمایی شده است که هر کدام وظایف خاصی را دنبال میکنند.
وی عنوان کرد: پژوهشکده تحول در علوم انسانی با ۱۳ کارگروه تشکیل شده است که طی سه سال گذشته ۱۴۰ نظریه در حوزههای علوم انسانی را به نقد گذاشته و از این میان تعدادی کرسی نقد در دانشگاهها برگزار شده است.
مسئول حوزه تحول در علوم انسانی سازمان بسیج اساتید کشور افزود: در قالب پژوهشکدههای مجازی درصدد هستیم تا دانش نامه عظیمی از نقد نظریات را جمع آوری کنیم و در فاز بعدی تولید نظریات بومی را راهاندازی کنیم.
احمدی بیان کرد: تکمیل دانشنامهها و حضور در فضای مجازی مستلزم حضور در برخی شبکههای اجتماعی است.
وی یادآور شد: تحول در حوزه علوم انسانی با سه رویکرد نقد نظریات، تولید نظریات بومی و توانمند سازی علون انسانی اسلامی متفاوت از دیگر حوزه ها فعالیت می کند.
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی اظهار کرد: در آینده ای نه چندان دور پژوهشکده های مجازی به زبانهای عربی و انگلیسی گسترش می یابد تا با محققان و اندیشمندان سایر نقاط دنیا نیز در ارتباط باشیم.