به گزارش خبرنگار مهر، میر مجید سید قریشی صبح امروز در نشستی مطبوعاتی در خصوص ازدواج های دانشجویی گفت: یکی از دغدغههای نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها افزایش مهارت دانشجویی در حوزه خانواده و انتخاب همسر مناسب است.
وی ادامه داد: برهمین اساس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها حدود ۲۰ سال است که دوره های ویژهای را برای زوجهای دانشجویی در جهت فرهنگسازی برای ازدواج آسان و پایدار دانشجویی برگزار می کند.
معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها ادامه داد: زندگی دانشجویانی که در این دورهها شرکت میکنند، نسبت به سایر زوجها که دانشجو نیستند، از پایداری بیشتر برخوردار است.
آمار طلاق ازدواج های دانشجویی طی ۶ سال گذشته
وی افزود: آماری از ثبت احوال کشور در مورد طلاق زوجهای دانشجو طی ۶ سال گذشته به دفتر نهاد ارایه شده است که بر اساس آن از ۴۰۰ هزار ازدواج دانشجویی تنها ۳.۵ درصد به طلاق منجر شده است.
قریشی اضافه کرد: آموزشهای قبل از ازدواج موجب ارتقاء مهارت در دانشجویان شده و نقش مهمی در پایداری ازدواج آنها دارد.
آغاز ثبت نام بیستمین مراسم ازدواج دانشجویی
معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها اظهار کرد: از ۲۲ شهریور ماه ثبت نام بیستمین مراسم ازدواج دانشجویی آغاز می شود.
فعال شدن دفاتر حلقههای وساطت ازدواج دانشجویی
وی ادامه داد: بیش از ۹۰ دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها حلقههای وساطت ازدواج دانشجویی راهاندازی کردهاند که در این دفاتر، مشاوره لازم را به دانشجویان ارائه میدهند و همچنین اگر دانشجویی برای انتخاب مناسب همسر با مشکل مواجه باشد، فرد مناسبی را به وی معرفی میکنند.
شرکت ۶۵۰ زوج اساتید در ازدواج دانشجویی
معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها همچنین به ازدواج اساتید اشاره کرد و گفت: سال گذشته ۶۵۰ زوج از اساتید در برنامه ازدواج دانشجویی شرکت کردهاند.