همدان- معاون آموزش و پژوهش دانشگاه بوعلی سینا از ارسال ۲۷۰مقاله به دبیرخانه کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات و دانش در همدان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن ختن‌لو ظهر چهارشنبه در هشتمین کنفرانس بین‌المللی فناوری اطلاعات و دانش در همدان گفت: ایجاد بستر مناسب برای ارائه پژوهش‌های به روز متخصصان ایرانی و غیر ایرانی، تبادل آخرین تجارب و دستاوردهای پژوهشی و ایجاد سیاستگذاری و بستر مناسب برای توسعه این حوزه از جمله اهداف برگزاری این کنفرانس است.

وی یکی از پایه‌های گسترش دانش را برگزاری کنفرانس‌ها دانست و عنوان کرد: گاهی کنفرانس‌ها به بیراهه می‌رود چراکه در کنفرانس بحث مقاله و دانش فرعی است در صورتی که دانشمندان و پژوهشگران باید اطلاعات خود را به تبادل بگذارند.

معاون آموزش و پژوهش دانشگاه بوعلی سینا با اشاره به اینکه انجمن فناوری اطلاعات از سال ۸۲ کنفرانس فناوری اطلاعات و دانش را به صورت دوسالانه برگزار کرده است، افزود: تاکنون ۷ کنفرانس به میزبانی دانشگاه‌های کشور برگزار شده و هشتمین کنفرانس نیز به میزبانی دانشگاه بوعلی‌سینا به مدت ۲ روز برگزار می‌شود.

ختن‌لو گفت: هشتمین کنفرانس بین‌المللی فناوری اطلاعات و دانش با ۱۸ محور همچون علوم شناختی و محاسبات عاطفی، مخابرات داده‌ها و شبکه‌های ارتباطی، شبکه‌های اجتماعی، شبکه‌های کامپیوتری و مدیریت شهری و دولت الکترونیک برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه ۷ کنفرانس گذشته دستاوردهای بسیاری داشته عنوان کرد: گسترش تحقیقات و پژوهش در زمینه‌های مختلف فناوری اطلاعات و دانش، بررسی معضلات و تنگناهای مرتبط با توسعه و کاربرد فناوری اطلاعات و دانش، گسترش مزرهای دانش در عرصه فناوری اطلاعات و ایجاد زمینه برای بهبود کیفیت در حیطه فناوری اطلاعات و دانش از طریق ارتقا کیفیت مقالات از دستاوردهای کنفرانس‌های گذشته است.

معاون آموزش و پژوهش دانشگاه بوعلی سینا با بیان اینکه ۲۷۰ مقاله به دبیرخانه کنفرانس ارائه شد که تعدادی از آنها برای داوری قابل ارسال نبود، گفت: در نهایت ۱۶۰ مقاله پذیرفته شد که ۵۰ مقاله به زبان انگلیسی و ۱۱۰ مقاله به زبان فارسی ارائه شده است.

ختن‌لو با بیان اینکه ۹۳ مقاله برای ارائه سخنرانی و ۶۷ مقاله به صورت پوستر پذیرفته شد، افزود: ۲۲ نشست برای ارائه مقالات و ۳ نشست برای ارائه پوسترها برگزار خواهد شد.