گرگان – مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان با بیان اینکه در حادثه سیلاب و بارش باران شب گذشته در گلستان به ۴۲۰ خانوار حادثه دیده امدادرسانی شده است، گفت: امدادرسانی همچنان ادامه دارد.

حسین احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در حادثه سیلاب و بارش باران شب گذشته به ۴۲۰ خانوار حادثه دیده امداد رسانی انجام شده است.

وی افزود: به یک هزار و ۶۸۰ نفر از افراد آسیب دیده امدادرسانی شده است و حدود یک هزار و ۱۶۰ نفر هم اسکان داده شده اند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان اظهار کرد: در این عملیات ۳۹ تیم، ۱۵۲ نیروی عملیاتی، ۳۹ خودروی امدادی و ۳۰ موتور پمپ به کار گرفته شد.

احمدی با بیان اینکه امدادرسانی همچنان ادامه دارد، تصریح کرد: در حال حاضر تیم ها شروع به توزیع وسایل مورد نیاز از جمله موکت، پتو و مواد غذایی کرده اند.

بارندگی در شهرهای استان گلستان از روز چهارشنبه آغاز و عصر چهارشنبه با شدت بیشتری ادامه یافت که موجب آبگرفتگی معابر، بسته شدن خیابان ها و مسدود شدن جاده ها  شد.