به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی نعمت اللهی عصر پنجشنبه در همایش روحانیون استان که با حضور وزیر کشور در محل سالن اجتماعات تبلیغات اسلامی برگزار شد اظهارداشت: با رصد اوضاع اجتماعی و فرهنگی جامعه می توان گفت هر چند مظاهر دینی در جامعه مشهود است اما همچنان از ناهنجاری های اجتماعی رنج می بریم.
وی افزود: وجود آمارهای طلاق، اعتیاد، سرقت و سایر بزه ها جامعه را آزرده کرده و به نوعی نباید شاهد اینگونه آسیب ها در حکومت دینی باشیم و برای رفع آن باید تدبیر کنیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان تصریح کرد: در مفهوم فرهنگ دینی و تربیت دینی با خلاء جدی مواجهیم و جامعه کنونی شدیدا به تربیت دینی نیازمند است تا بتواند با آسیبها مقابله کند.
نعمت اللهی اظهارداشت: پایه های تربیت دینی تعلیم، تدریج، تسهیل، تفاوت، تداوم است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
وی یادآورشد: روحانیت می تواند با دستگاههای فرهنگی همنوا شده و از ظرفیت خود برای کاهش آسیبها استفاده کند و باور داریم که شبکه تبلیغ با حضور روحانیون یک سرمایه اجتماعی ارزشمند برای مقابله با مشکلات کنونی است.
نعمت اللهی گفت: ظرفیت فوق العاده ای در شبکه تبلیغی روحانیت وجود دارد که مسئولان فرهنگی باید از آن برای تربیت دینی افراد جامعه استفاده بیشتری کنند.
وی اضافه کرد: البته روحانیت در انجام رسالت دینی خود با تبلیغ چهره به چهره، فردی و گروهی به وظیفه خود عمل می کند اما باید سازو کاری اتخاذ کرد و با نگاه ویژه به این بخش و ظرفیت های آن برای پیشگیری از آسیبها گام برداشت.
نعمت اللهی اظهارداشت: در حال حاضر بیش از ۱۸۰۰ مسجد و ۱۰۰۰ مبلغ دینی و دو هزار هیئت شناسایی شده در استان داریم که فقط در محرم ۱۴۰۰ مبلغ برای انجام وظیفه دینی به شهرها و روستاهای استان اعزام شدند که نقش مهمی در روشنگری و ترویج احکام دینی و مذهبی برعهده داشتند.
وی تصریح کرد: ظرفیت حوزه های علمیه، تشکل های دینی و هیئت های مذهبی هم می تواند در این راستا مورد استفاده قرار گیرد و به کاهش آسیب ها کمک کند.
نعمت اللهی گفـت: ظرفیت های وزارت کشور و فرمانداری برای استفاده از شبکه روحانیت و تشکلهای سنتی باید برای پیشبرد اهداف دینی مورد استفاده قرار گیرد.