شادگان ـ مدیر اداره آموزش و پرورش شادگان گفت: در سال تحصیلی جدید، ۳۵ هزار دانش آموز شادگانی به مدرسه خواهند رفت.

به گزارش خبرنگار مهر، ،سید صالح فاضلی ظهر امروز سه شنبه در جمع خبرنگاران بر لزوم سرویس دهی مطلوب ایاب و ذهاب دانش آموزان و دانشجویان همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید تأکید کرد.

وی با اشاره به آغاز کمتر از یک ماه به سال تحصیلی ۹۵ ـ ۹۶ و بازگشایی مدارس و توجه به لزوم پیش بینی و حل مشکلات ترافیکی و نصب علائم راهنمایی و رانندگی و علائم هشدار دهنده، اطلاع رسانی و آموزش در روزهای ابتدایی سال تحصیلی جدید به بخش های مختلف را ضروری دانست.

مدیر جدید اداره آموزش و پرورش شادگان همچنین اظهار کرد: امیدواریم با مدیریت مناسب و رفع مشکلات ترافیکی با همکاری شهرداری شادگان و دستگاه های اجرایی مرتبطبتوانیم بستر لازم را برای رضایت شهروندان و دانش آموزان در آغاز سال تحصیلی را فراهم آوریم.

فاضلی اضافه کرد: همه آموزشگاه های این شهرستان آماده خدمت برای ارائه خدمات آموزشی و پرورشی به دانش آموزان هستند و با آغاز مهرماه فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

وی در پایان گفت: ۳۵ هزار دانش آموز در شهرستان شادگان آغاز سال تحصیلی جدید را جشن می گیرند.